Eriti luksuslik kuum šokolaad
Luksuslik maitsenauding valmistatud Vivani kuumast šokolaadist.
Vaja läheb:
Peotäis mandleid
3-4 tl pruuni suhkrut
350 ml piima
8-10 spl Vivani kuuma šokolaadi
100 ml kreemi
näpuotsatäis soolahelbeid
3-4 tl pruuni suhkrut
350 ml piima
8-10 spl Vivani kuuma šokolaadi
100 ml kreemi
näpuotsatäis soolahelbeid
Valmistamine
1. Haki mandlid ja rösti neid pannil keskmisel kuumusel ilma rasvaineta. Kui mandlid on röstitud tõsta pann pliidilt.
2. Pane pruun suhkur kuumale pannile ja lase karameliistuda. Kui suhkur on sulanud, lisa röstitud mandlid ja sega omavahel. Peale segamist kalla segu küpsetuspaberile jahtuma.
3. Kuuma šokolaadi jaoks kuumuta potis piim, lisa 8-10 spl kuuma šokolaadi ja lase sulada.
4. Vahusta koor tugevaks vahuks.
5. Vala kuum šokolaad kahte tassi, pane mõlemasse tassi ka vahustatud koor. Puista peale karamellistatud mandleid ja soolahelbeid.
6. Naudi kohe.
2. Pane pruun suhkur kuumale pannile ja lase karameliistuda. Kui suhkur on sulanud, lisa röstitud mandlid ja sega omavahel. Peale segamist kalla segu küpsetuspaberile jahtuma.
3. Kuuma šokolaadi jaoks kuumuta potis piim, lisa 8-10 spl kuuma šokolaadi ja lase sulada.
4. Vahusta koor tugevaks vahuks.
5. Vala kuum šokolaad kahte tassi, pane mõlemasse tassi ka vahustatud koor. Puista peale karamellistatud mandleid ja soolahelbeid.
6. Naudi kohe.
Retsept ja pilt pärineb Biomarketi koostööpartneri Vivani blogist.