/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 detsember
2015

Detsembris soodsamalt: jojoobiõli niisutab talvekuiva naha sametiselt pehmeks

Vähese õhuniiskuse ja temperatuuride vaheldumise tõttu võib talvel muutuda kuivaks isegi nende nahk, kellel muidu nahakuivusega probleeme ei ole. Et saaksid pakkuda oma nahale rikkalikult kosutust ja niisutust, pakume detsembris 25% soodsamalt suurepäraste niisutavate omadustega Primavera jojoobiõli.

Õigupoolest on jojoobiõli puhul tegemist hoopis vedela vahaga, mis saadakse jojoobipõõsa pähklite (paremal fotol) külmpressimisel. Vaha sulab õliks toatemperatuuril. Õli sisaldab rikkalikult bioaktiivseid aineid, mis aitavad tugevdada naha enda loomulikku talitlust ja kaitsevõimet. 

Jojoobiõli on ideaalne nahahooldus- ja massaažiõli tervele perele ning see sobib nii kuivale, rasusele kui ärritunud nahale. Jojoobiõli imendub kiiresti nahka rasvaseks jätmata ning muudab naha sametiselt pehmeks, reguleerib naha niiskuse- ja rasutootmist, hoiab nahka kuivamise eest ja pakub rikkalikku niisutust ning silub samas naha tekstuuri, rahustab kihelust, toidab, on põletikuvastane ja pakub looduslikku kaitset UV-kiirte eest. Seega on universaalsest jojoobiõlist kodus abi nii talvel kui suvel. 

Ja vähe sellest – jojoobiõli on universaalne veel selleski mõttes, et sobib paitama nahka nii näol kui kehal ning maskina toitma ja niisutama kuivi ja katkevaid juukseid. Oma pinguldava toime tõttu sobib jojoobiõli ka rasedusarmide ennetamiseks ning väga hästi massaažiks. Kõik baasõlid imenduvad paremini, kui nahk on niiske, seega tasub neid kasutada vahetult pärast dušši või vanni. 

Kui soovid lisada jojoobiõlile mõnda eeterlikku õli, siis näoõli valmistamiseks tilguta 100 ml jojoobiõli kohta 2-4 tilka eeterlikku õli ning keha- ja massaažiõli valmistamiseks 100 ml jojoobiõli kohta 5-10 tilka eeterlikku õli.   

Primavera jojoobi baasõli  detsembris 14.66 eurot / 100 ml (tavahind 19.55 EUR). Vaata teisi detsembrikuu sooduspakkumisi meie blogist.

Saksamaal tegutsev Primavera Life on üks juhtivaid mahepõllumajanduslike eeterlike õlide ja baasõlide valmistajaid Euroopas. Primavera kvaliteetsed tooted on looduspuhtad ja sisaldavad ainult algallikaks oleva taime õlisid, st neid ei ole segatud odavamate õlide fraktsioonidega. Loomulikult ei ole toodetes kasutatud sünteetilisi värv-, säilitus- ega lõhnaaineid. Kiire elutempo juures võimaldavad Primavera eeterlikud õlid, baasõlid, saunaaroomid ja aroomisegud astuda korraks rutiinist välja ja turgutada ennast kodust lahkumata.
Fotod: Primavera Life
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid