/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
08 detsember
2020

Detsembri pakkumine koogimeistritele

Piparkoogivürtside lõhn ja kodused toidud loovad kodusooja jõuluaja. Et magusameistritel jätkuks jõulukuuks inspiratsiooni, panime kokku mitmekülgse valiku mahekvaliteediga toodetest, olgu siis plaanis küpsised, koogid, keeksid või tordid.  Pereringis on vahva katsetada uusi ideesid või kraamida välja mõni vana hea retsept. 

Detsembris on kampaaniatooted soodustusega kuni 20%. Ostudele lisandub püsikliendi soodustus.

* Nonna öko piparkoogi jahusegu (500 g) 5.53 EUR (tavahind 6.50 EUR)
* Bioenergie mandlijahu (250 g) 9.78 EUR (tavahind 11.50 EUR)
* Vivani mõrušokolaad (kuvertüür) (200 g) 4.80 EUR (tavahind 5.65 EUR)
* Biona maapähklivõi soolata (1 kg) 10.56 EUR (tavahind 13.20 EUR)
* Horizon mandlivõie (330 g) 13.36 EUR (tavahind 16.70 EUR)
* Vivani pähklikreem (400 g) 5.84 EUR (tavahind 7.30 EUR)
* Mount Hagen lahustuv kohv (100 g) 5.84 EUR (tavahind 7.30 EUR)
* Royal Green lõhnatu kookosõli (250 ml) 5.43 EUR (tavahind 6.79 EUR)
* Naturata kakaopulber (125 g) 2.88 EUR (tavahind 3.60 EUR)
* Horizon vahtrasiirup (500 ml) 15.98 EUR (tavahind 18.80 EUR)
* Naturel hele agaavisiirup (250 ml) 4.24 EUR (tavhaind 4.99 EUR)
* Horizon kuivatatud datlid (250 g) 3.57 EUR (tavahind 4.20 EUR)
* Horizon Sultana rosinad (500 g) 5.02 EUR, (tavahind 5.90 EUR)
* Horizon terved India pähklid (150 g) 5.36 EUR (tavahind 6.30 EUR)
* Horizon goji marjad (175 g) 10.56 EUR (tavahind 12.42 EUR)
* Arche agar-agar (30 g) 3.91 EUR (tavahind 4.60 EUR)
* Lebensbaum kardemon (terve) (50 g) 4.96 EUR (tavahind 6.20 EUR)
* Lebensbaum jahvatatud Bourboni vanill (5 g) 8.32 EUR (tavahind 10.40 EUR)
* Lebensbaum jahvatatud Tseiloni kaneel (50 g) 3.12 EUR (tavahind 3.90 EUR) 

Retsept: šokolaaditrühvlid

Foto: Biona

Trühvlite valmistamiseks

1 tassitäis hakitud datleid (hoia enne hakkimist 20 minutit kuumas vees) 
1 avokaado
1 spl riivitud apelsinikoort
2 spl agaavisiirupit
2 spl apelsinimahla
2 spl sulatatud tumedat 70% šokolaadi
120 g toorkakao pulbrit
Trühvlite katteks:
1 spl toorkakao pulbrit
2 spl riivitud šokolaadi
2 spl kakaonibse
1/4 tassitäit tumedat 70% šokolaadi sulatatud koos 1/2 spl kookosõliga
1 spl riivitud apelsinikoort
  • Purusta leotatud datlid köögikombainis.
  • Lisa avokaado, agaavisiirup, apelsinimahl ja sulatatud šokolaad. Sega köögikombainis ca 1-2 minutit.
  • Lisa kakaopulber ja sega veel 1-2 minutit kuni segu on ühtlane.
  • Tõsta segu kausiga külmkappi ca 30 minutiks.
  • Jaota trühvlite katteks mõendud ained (riivitud šokolaad, kakaonibsid, kakaopulber) kolmele erinevale taldrikule.
  • Sulata šokolaad koos kookosõliga ja jäta kausikesse ootama.
  • Võta külmkapist trühvlisegu, niisuta käsi veega ja rulli käte vahel ca 2,5 cm diameetriga kuulikesed.
  • Rulli trühvlikuulikesi kas riivitud šokolaadi, kakaonibside või kakaopulbri segus.
  • Tõsta trühvlid 5-10 minutiks külmkappi tahenema. 
  • Raputa trühvlitele enne serveerimist veidi apelsinikoort.


liitu uudiskirjaga
Kõige värskemad uudised
Email again: