/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 mai
2016

Biolatte probiootikumid toetavad soolestiku tervist: kogu sari mais ja juunis -15%

Seedetrakt on hingamisorganite järel teine suurem elundite süsteem organismis. Lahti laotatuna võiks soolestikuga katta terve tenniseväljaku. Soolestiku tervis on meie hea enesetunde seisukohalt ülitähtis. Elu jooksul läbib soolestikku 60 tonni toitu ja sellest massist on vaja valmistada kogu organismi toimimiseks kütust. Selles protsessis on suur roll soolestiku nähtamatutel elanikel.

Hea tervise eelduseks on tasakaalustatud mikroflooraga soolestik

Inimese mikrofloora pesitseb soolestikus, nahal, sugu- ja kuseteedes. Kui nahk kaitseb meid väliste ohustajate eest, siis soolestiku ülesanne on vahet teha, kas sinna saabuv hüljata või omaks võtta.

Seega on seedetrakt tähtis immuunorgan. Meie sees on miljardeid mikroorganisme, palju rohkem, kui on kehas rakke. Nende arvukus suureneb maost jämesoole suunas. Selles mikroobide massis peavad teatud bakterid domineerima, et suudaksime säilitada oma füüsilise ja psüühilise tervise.

Soolestiku mikrofloora lõhustab valke, süsivesikuid ja rasvu, töötab välja kasulikke bioaktiivseid aineid (vitamiinid, üle 20 erineva hormooni, fermendid, immuunsüsteemi elemendid), neutraliseerib toksiine ja kasulikke aineid, hoiab normaalsena vere kolesteroolitaset, soolestiku gaasisisaldust, tagab ainevahetuse ja hormonaalse tasakaalu stabiilsuse, takistab kivide moodustumist organites ja isegi vähkkasvajate teket. Mikrofloora on otsekui immuunsüsteemi esimene kaitsevall.

Biolatte probiootikumid on kasulikud soolestiku mikrofloorale. Biolatte Original probiootikumid aitavad immuunsüsteemi tugevdada ja rikutud soolestiku mikrofloorat tasakaalustada.

Probiootikum Biolatte Original sisaldab kasulikke elusaid inimspetsiifilisi piimhappebaktereid, mis stabiliseerivad sooletrakti mikrofloorat, normaliseerivad selle tegevust ning aitavad vähendada ebamugavustunnet kõhus. Piimhappebakterid soodustavad mao-sooletrakti sisu liikumist ja regulaarset väljaheidete väljutamist ning eemaldavad organismist kahjulikke aineid. Samuti soodustavad probiootikumid heade bakterite kasvu ning toitainete, vitamiinide ja mineraalide omastamist.

Biolatte Original probiootikumid:

  • Kapslid on valmistatud mikrokristallilisest tselluloosist ning sobivad ka taimetoitlastele ja allergikutele.
  • Lastele mõeldud probiootikum on ainus turul olev täielikult lahustuv bakterisegu.
  • Inimspetsiifilistel piimhappebakteritel on paremad võimalused paljunemiseks, sest nende rakuseinad on inimesega geneetiliselt kohanenud.
  • Üks kapsel sisaldab kaks miljardit inimspetsiifilist, kiiresti kasvavat piimhappebakterit.
  • Sisaldab viit inimorganismile vajalikku bakteriliiki.
Hea pakkumine! Mais ja juunis on kogu Biolatte sari Biomarketi kauplustes 15% soodsam. Tervis algab kõhust, ole oma kõhule toeks!
Fotod: Biolatte, Stocksy
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid