/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
06 juuni
2016

Jaanikuu joogisoovitused 

Pisiperele muhedad smuutid ja limonaadid Taanist, jaaniroogade kõrvale kodumaine õunasiider Pärnu kandist, saunaõhtu seltsiks valik maailma esimesi maheõllesid Saksamaalt - Biomarketi valikust leiab igaüks omale meelepärase suvejoogi. 
Mahedad limonaadid järeltulevate põlvede terviseks

1997. aastal Taanis sündinud Naturfriski tootesarja aluseks on selle rajajate Niels ja Nicolai Rømeri põhimõtted, et karastusjoogid ja smuutid peavad olema naturaalsed ja vastama kõrgeimatele kvaliteedinõuetele. Naturfriski joogid ei sisalda säilitusaineid ega kunstlikke värvi- ja maitseaineid, kõik koostisosad on pärit kontrollitud mahepõllumajandusest. Nende põhimõtete taga on Naturfriski loojate soov pärandada ka järgmistele põlvkondadele puhas elukeskkond ja vastupidav tervis. 
Biomarketis on Naturfriski sarjast saadaval ingverijook ja leedriõiejook, leedriõie-,  sidruni-,  ingveri-,  apelsini-  ja greibilimonaadid ning agaavisiirupiga magustatud koola, täiskasvanutele pakub Naturfrisk India toonikut ja ingveriõlu. 


Lisaks toonikutele ja limonaadidele leiab Naturfriski valikust ka veriapelsinimahla ning mitu troopiliste maitsetega ahvatlevat smuutit nagu ananassi-kookoseunelm, granadilliunelm, ingveriunelm, mangounelm.
Kõik Naturfriski joogid on pakendatud käepärasesse 25cl mõõdus pudelisse.

Pudelisse pandud taluõun

Tori Jõesuu siidritalus traditsioonilisel meetodil valminud   mahe aastakäigusiider on Eesti esimene orgaaniline käsitöösiider. Pudelis käärinud siidri pikk laagerdamisprotsess on andnud joogile eriliselt rikkaliku, maalähedase ning täidlase maitse. See siider ei võistle tavamaitsele tuntud inglise ega prantsuse analoogidega, vaid toob esile Pärnumaal vana-vanaisadeaegses õunaaias kasvanud, põhjamaises kliimas karastunud eesti taluõuna eheda meki. Siidritalu pererahva Veranika ja Karmo Haasi sõnul sobib Tori Vintage Brut Ökosiider suurepäraselt tumeda linnuliha-, sealiha- ja pajaroogadega ja iseseisvalt piduliku joogina.
Tori Jõesuu siidritalu Ökosiider Vintage Brut on saadaval 75cl pudelis. 


Pinkus, maailma esimene orgaaniliste õllede tootja 

Pinkuse pruulikoja ajalugu ulatub aastasse 1816, kui Johannes Müller Põhja-Saksamaal Münsteri linnas oma õlletootmise sisse seadis. Kahesaja-aastase ajalooga õllemaja astus uuele rajale 1970.-datel, kui tolleaegne peremees Hans Müller võttis oma südameasjaks mahedast toorainest õllede valmistamise. Pea paari aastakümne pärast sai järgmiseks oluliseks verstapostiks 1991. aasta, kui Pinkuse pruulikoda sai oma õlledele maailmas esimesena orgaanilise tootmise tunnustuse. 
Tänapäeval toimetab Pinkuse õllemajas ja selle juures tegutsevas pubis juba viies ja kuues põlvkond, kelle kätetööga ka Biomarketis tutvust teha saab. Värskelt täienenud valikust leiab õllesõber üheksa erinevat märjukest, sealhulgas alkoholivaba õlu ja linnasejoogid:
  • Pinkus alkoholivaba õlu, 330ml
  • Pinkus Extra õlu, 5,3%, 330ml
  • Pinkus Hefe Weizen õlu, 5,0%, 500ml
  • Pinkus Honig Malz linnasejook, 330ml, alkoholivaba
  • Pinkus Jubilate õlu, 5,3%, 330ml
  • Pinkus Lagerbier õlu, 4,6%, 330ml
  • Pinkus Müller's Malz linnasejook, 330ml, alkoholivaba
  • Pinkus Original Obergärig õlu, 5,1%, 330ml
  • Pinkus Special õlu, 5,1%, 330ml

Biomarketi joogilett on tegelikult veelgi pikem! Astu läbi ja leia oma lemmik!
Fotod: tootjad
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid