/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
06 juuni
2016

Conscious'i tooršokolaadid ka juunis -15% soodsamad!

Šokolaad, see suussulav magus nauding, võib teinekord pakendilt väikest kirja lugedes üsna mõruks pilliks osutuda. Küllap oleme kõik peale maiustamist tahvli teiselt küljelt koostisosi lugedes ehmatavalt suure rafineeritud suhkru- ja lisaainete sisalduse peale sügavalt ohanud ja lubanud endale edaspidi tervislikumaid valikuid teha. Küllap mõtles niisamuti ka Conscious’i tooršokolaadide sarja looja Emma Jackman, kui asus oma koduköögis valmistama maiuseid, mis ei sisalda rafineeritud suhkrut, palmiõli ega piima. Tänaseks on Emma köögist alguse saanud tooršokolaadid vallutanud kogu maailma.
Conscious’i tooršokolaadid on gluteeni- ja laktoosivabad ning ei sisalda sageli šokolaadides emulgaatorina kasutatavat sojaletsitiini. Madala glükeemilise indeksi saavutamiseks on magustamisel kasutatud agaavi- või riisisiirupit. Kuna šokolaadid ei sisalda midagi loomset, sobivad need maiustamiseks ka veganitele. Niisamuti sobivad need ka  diabeetikutele, toortoitujaile ja tsöliaakiahaigetele. Šokolaadide pakendid on biolagunevad ja kompostitavad. „See ongi meie eesmärk – valmistada šokolaadi, mida saaks nautida igaüks, olenemata oma toitumisalastest piirangutest,“ ütleb Emma.


Kuna röstimine vähendab kakaoubade toiteväärtust, kasutab Emma oma šokolaadide valmistamisel toorkakaod, mis valmib külmpressimise meetodil röstimata kakaoubadest ning ka šokolaadi valmistamisel ei kuumutata kakaod kõrgel temperatuuril. Tänu sellele on säilinud kõik toorkakaos algselt sisalduvad toitained ja vitamiinid. Nii et neid maiustusi võib küll julgelt nimetada tervislikuks.


Kõrge kiudainete, antioksüdantide ja mineraalide sisaldusega külluslikud Consious`i šokolaadid aitavad hoida Emma selgitusel südame terve ning annavad rohkesti energiat ja tekitavad hea tuju terveks päevaks. Ja milliseid erilisi maitseid veel sellest sarjast leida võib! Näiteks maius nimega „Love potion no. 9“ sisaldab maka juure pulbrit ja roosi eeterlikku õli, „Wild at heart“ makat, vaniljet ja sini-rohevetikat, „Coconut crunch" tšiiaseemneid, kookoshelbeid ja kõrvitsaseemneid, „Lions Raw“ sidruni, greibi ja laimi eeterlikke õlisid, „Goji & Coconut“ goji-marju ja kookoshelbeid jne. Nii põnevaid koosluseid ju lihtsalt peab proovima!

Pane tähele! Juunis on Biomarketi kauplustes kogu Conscious`i tooršokolaadide sari 15% soodsam! 
Fotod: tootja, Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid