/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
15 juuni
2023

Mamuko lastetoidud nüüd Biomarketis

Maailma tulemine on üks keeruline protsess. Kõik sinu ümber on uus, tundmatu ja salapärane. Enamik saladustest, mis vastsündinud maailmas ees ootavad on imelised. Kuid mõnda neid peaks äsjasündinud inimene vältima. Vastsündinud inimene peaks saama kogeda kõike kõige väärtuslikumat looduslikku kogu maailmas. Rikumata, töötlemata, just
sellised nagu nad on.

Et toetada beebide tervist ja rõõmu on Biomarketis nüüd 5 erinevat keedetavat putru. Tule loe Biomarketi blogist edasi uute Mamuko putrude kohta.

Maailma tulemine on üks keeruline protsess. Kõik sinu ümber on uus, tundmatu ja salapärane. Enamik saladustest, mis vastsündinud maailmas ees ootavad on imelised. Kuid mõnda neid peaks äsjasündinud inimene vältima. Vastsündinud inimene peaks saama kogeda kõike kõige väärtuslikumat looduslikku kogu maailmas. Rikumata, töötlemata, just sellised nagu nad on.

Mamuko looja Šarunas on apteeker. Meditsiinitöötajaks olemine on tema peres traditsiooniks. Tema ema, isa ja õde – nad kõik aitavad inimestel oma tervise eest paremini hoolitseda. Loomulikult tahtis sama teha ka Šarunas!

Šarunas elu muutus päeval kui tal sündis tütar, mis tuletas talle meelde, et ta tahab olla parim isa ja, et tema töökogemus peaks ka parandama tütre elukvalteeti. Tema suurimaks sooviks oli alustada oma tütrele tervislike toitumisharjumuste tutvustamiseks nii kiiresti kui võimalik. Koostöö gastroenteroloogidega aitas tal luua esimese Mamuko pudru – ilma piima ja lisanditeta, nagu suhkur, soolased maitseained või maitsetugevdajad.

Möödunud on veel mõned aastad rasket tööd ja tootearendamist. Ja nüüd saavad kõik beebid süüa "Mamuko" putrusid 10 erineva imelise, kuid samas loomuliku maitsega.

Mamuko beebipudrud on valmistatud ainult mahepõllumajanduslikest, hoolikalt valitud Euroopa talude teradest. Terad on valmistatud spetsiaalse patenteeritud tehnoloogia abil, mis aitab putrudel säilitada rohkelt looduslikke toitaineid, mineraale ja vitamiine. Mamuko pudrud on ehk ainukesed beebipudrud maailmas, mida tuleb keeta. Kuid kogu toiduvalmistamisprotsess ei võta rohkem aega kui kiirpudru valmistamine.


Miks valida Mamuko pudrud?

  • Mamuko pudrud on  ehk ainukesed beebipudrud maailmas, mida tuleb keeta.
  • Terad on valmistatud spetsiaalse patenteeritud tehnoloogia abil, mis aitab putrudel säilitada rohkelt looduslikke toitaineid, mineraale ja vitamiine.
  • Beebidele meeldivad Mamuko pudrud väga!
  • Tooted on 100% looduslikud. Ei ole lisatud suhkrut, soola, piima ja maitsetugevdajaid.
  • Tooted on ideaalsed ka kiiretel hetkedel.

Miks tasub eelistada keedetud putru?


Ära lase end "lihtsamast" valmistamisviisist eksitada, sest sellist asja lihtsalt pole! Pudru keetmine või kuuma veega kokku segamine võtab sama palju aega, kuid toidu toiteväärtust ja toote kasulikkus ei ole kindlasti samaväärsed.

Keedetavad "Mamuko" pudrud säilitavad kõik tangudes sisalduvad vitamiinid ja toitained. Keetmine on esimene ja ainus tangude töötlemine kõrgel temperatuuril 100°C.

Kiirpudru tera on aga enne pakendamist täielikult töödeldud ülikõrgetel temperatuuridel. Nii ei kaota teravili mitte ainult palju kasulikke ja toitvaid aineid, vaid teraviljavalgu loomulik struktuur muutub kõrgel temperatuuril.



Mamuko eesmärgid


  • Ökoloogiline lähenemine
Kõik Mamuko tooted on Euroopa Liidu mahetoodangu märgisega. Mamuko kasutab ainult vastutustundlikke ja hoolikalt valitud mahetooraine tarnijad.

  • Mamuko – alati suhtlemiseks avatud.
Mamuko on avatud ja läbipaistev ettevõtte. Suurimaks sooviks on aidata väikelastega peresid. Seega kui sul on küsimusi, siis Mamuko vastab hea meelega. Mamuko on avatud ka oma äripartneritele ja oma töötajatega.

  • Mamuko pühendub
Mamuko toodete kõrgeima kvaliteedi säilitamiseks valitakse mahepõllumajandusliku tooraine tarnijad vastutustundlikult ja hoolikalt, et lisaks tagada tootmisprotsessis 0% CO2 sisaldus.

  • Mamuko vastutab
Mamukole on oluline, et iga laps kasvaks õnnelikuks ja kui nemad saavad sellesse panustada, tunnevad nad end ka kasulikuna. Teades, milliste igapäevamuredega sa elad, püüab Mamuko sulle igati abiks olla. Mamuko soovib, et teie unistused ei lakkaks kunagi kasvamast ja tugevnemast.

Mamuko putrude valikust on nüüd Biomarketi kaupluses saadaval need 5 putru:


Õnnelikud inimesed loovad parema ja tervema maailma!


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid