/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 mai
2016

Mai pakkumine: toida juukseid ja ammuta kasulikke rasvhappeid 25% soodsamalt

Lehekuul mais pakume tavapärasest 25% soodsamalt kasulike rasvhapete ammutamiseks oliiviõli ja mandliõli, vahvate tarretiste valmistamiseks toitainerikkaid tšiiaseemneid, madala glükeemilise koormusega magustajat agaavisiirupit, seedimist korrastavaid linaseemneid, maitsvaid maiustusi ning juuste eest hoolitsemiseks niisutavaid ja kohevust lisavaid šampoone ja palsamit.
Emile Noëli magusmandliõli 250 ml
Hind mais 11.14 EUR (tavahind 14.85 EUR)
Peene ja õrna maitsega õli täiustab salatikastmeid ning annab pähklise nüansi ka mitmetele muudele roogadele. Emile Noëli magusmandliõli sobib ka kuumutamiseks, kuid mitte frittimiseks ehk kõrgel kuumusel kuumutamiseks. Loe mandliõli kasulikkusest ja kasutamisest lähemalt meie blogist.

Emile Noëli esimese külmpressi oliiviõli 1 l
Hind mais 12 EUR (tavahind 16 EUR)
Kõrge toiteväärtusega külmpressitud oliiviõli muudab värske ja vitamiinirikka salati veelgi maitsvamaks ja tervislikumaks ning aitab paremini omastada värsketes köögiviljades sisalduvaid vitamiine. Oliiviõli sobib ka koogitainasse, suppidesse, kastmetesse, hautistesse ja marinaadidesse. Külmpressitud oliiviõli sobib niristada kastmeks isegi vanillijäätisele ning lihtsalt niisama värskele krõbeda koorikuga saiale. Emile Noëli esimese külmpressi oliiviõlide suitsemispunkt on ligi 210 kraadi juures. See on oluliselt rohkem kui ideaalne praadimise temperatuur, mis on 180 kraadi. Seega sobib oliiviõli ka praadimiseks. Miks tasub lisada toidulauale oliiviõli, loe lähemalt meie blogist


NaturaCereali tšiiaseemned 450 g
Hind mais 10.46 EUR (tavahind 13.95 EUR)
Tšiiaseemned sisaldavad mitmeid olulisi toitaineid ning sobivad lisamiseks kasvõi igale toidule pudrust kuni lihapallideni, samuti vahva tšiiatarretise valmistamiseks. Loe seemnetest ja nende kasutamisest lähemalt meie blogist.

Allose agaavisiirup 900 ml
Hind mais 11.33 EUR (tavahind 15.10 EUR)
Peamiselt Mehhikos kasvava taime agaavi madala glükeemilise koormusega fruktoosirikas täismahl. Magustab tugevamini kui suhkur, kuid sisaldab vähem kaloreid. Naturaalse ja hästi magusa maitsega, sarnaneb välimuselt vedela meega ning lahustub hästi. Maheda maitse tõttu kasutatakse magustoitude, müsli, salatikastmete, külmade ja soojade jookide ning küpsetiste valmistamisel.


Antsersdorferi linaseemned 500 g
Hind mais 2.06 EUR (tavahind 2.75 EUR)
Linaseemned on suurepärane oomega-3-rasvhapete ja kiudainete allikas, mis aitavad hästi seedimist korrastada. Paremaks omastamiseks jahvata vahetult enne kasutamist ning lisa smuutidele, küpsetistele ja energiapallidele.

Vivani mõrušokolaad apelsiniga 100 g
Hind mais 1.84 EUR (tavahind 2.45 EUR)
Puhtad ja ehedad Vivani ökošokolaadid ei sisalda emulgaatoreid nagu sojaletsitiin ja neis maiustes kasutatakse üksnes toor-roosuhkrut, mille mahedus ei varjuta kakao maitset ning milles on säilinud suhkruroos algselt olevad mineraalained. Letsitiin muudab kakaomassi töötlemise ning rasv- ja veeslahustuvate koostisainete kokkusegamise lihtsamaks, lühendab šokolaadi tootmisaega ning aitab hoida kokku kakaovõi ja tootmiskulude arvelt.

Ökovitali Bio-Jo-Frutti kummikommid 80 g
Hind mais 1.58 EUR (tavahind 2.11 EUR)
Kunstlike lisaaineteta kohevad jogurtist ja želatiinist kummikommid on saanud maitse puuviljamahladest (viinamarjadest, maasikatest, ananassist, apelsinidest ja mangodest) ning värvi annavad kommidele puuvilja- ja taimetõmmised. 


Unique`i kohevust lisav šampoon 250 ml
Hind mais 6.98 EUR (tavahind 9.30 EUR)
Leebe šampoon muudab normaalsed ja õhukesed juuksed pehmeks ning kohevaks. Õrnatoimelisest šampoonist jääb juustesse ergutav, värskelt korjatud mahepiparmündi aroom. Šampoon sisaldab vitamiini- ja mineraalirohket merevetikaekstrakti, mis toetab nõrka ja habrast juuksestruktuuri.

Unique`i niisutav juuksepalsam 250 ml
Hind mais 7.99 EUR (tavahind 10.65 EUR)
Maheda kase- ja leedriõieekstraktiga palsam muudab juuksed tugevamaks ja samas siidpehmeks. Ausast kaubandusest saadud mahedat võiseemnikuõli ja aaloeekstrakti sisaldav hooldusvahend aitab juukseid siluda, lisab neile kohevust ja läiget ning pakub juuksekarvale kaitset keskkonnamõjude eest.

Unique`i niisutav šampoon 250 ml
Hind mais 7.05 EUR (tavahind 9.40 EUR)
Puhtast loodusest pärinevaid taimeekstrakte sisaldav šampoon on loodud toitma ja niisutama hapraid ning kahjustatud juukseid. Tõhus, piimavalkudest pakatav rukkilillelõhnaline šampoon aitab taastada juuste loomulikku niiskustasakaalu, silub kahjustusi ning lisab läiget.

Kuidas hoolitseda juuste eest nii, et need pakataksid tervisest, elujõust ja särast? Mida soovitab selleks looduslikke juuksehooldustooteid valmistava Taani perefirma Unique Products asutaja ja omanik Hanne Rasmussen, loe lähemalt.


Kampaaniahindadele lisandub 7% püsikliendisoodustus.
Fotod: Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid