/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
06 detsember
2018

Kõik detsembri sooduspakkumised leiad siit


Sel kuul leiad me sooduspakkumiste hulgast kena valiku taimseid piimasid, kohvi ja teed. Jõulutunnet loovad glögid ja piparkoogid, päkapikkude kommikotti täidavad mahedad maiused.  

Ära ei ole me unustanud ka armsaid lapsi, kellele on meil sellel kuul nii püreesid, kui ka mahekõrrejooke.  

Lisaks maiuspaladele pakume Sulle detsembris soodsamalt ka valikut tervislikke õlisid ning muudki vajalikku.

Detsembrikuu parimad palad leiad meie poeriiulitelt ja hea valiku ka FreshGo epoest, niiet ainult klikka SIIA ja telli tooted otse koju.

Kes meist ei armastaks kooki? Millist, see on juba järgmine küsimus. Kellele šokolaadist rõkkav, kellele pähklitest pungil, kellele õhuline-vahuline, kellele mahlakalt puuviljane. Üks koogisõber küsib gluteenivaba, teine aga otsast lõpuni veganit kooki.

Otsid Sa küpsetusšokolaadi, mandlijahu või hoopis agar-agarit ja viinakivi - Biomarketist leiad detsembris soodushinnaga koogimaterjali igale maitsele. 

Blogist  leiad ühe maitsva jõulukoogi retsepti, mida saad pakkuda ka oma jõululaual kogu perele! 

Talv on maagiline aeg - puud on härmas, jõulutuled säravad ja piparkoogilõhna on igal pool. Mõnikord aga tunduvad külmad ja pimedad päevad pigem väsitavad, kui inspireerivad. Seega aasta kõige pimedamal ajal on eriti oluline enda eest hoolitseda, võttes endale lõõgastumiseks ja puhkamiseks aega, et kosutada end nii vaimselt kui ka füüsiliselt.  

Loe SIIT, kuidas talvel säilitada hea tuju ja hoida energiat.


Kas sina oled end talveks valmis seadnud? Usun, et Sul on juba pehmed kampsunid, soojad sokid ja kindad on välja otsitud ja tubagi juba soe, aga kas ka Sinu keha on talve tulekuks valmis?  
Biomarketist
ja FreshGo epoest leiad rikkaliku valiku tervist toetavaid tooteid, mis aitavad Sul talvele vapralt vastu astuda ja seda kõike 15% tavahinnast soodsamalt . Loe edasi blogist

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid