/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 veebruar
2018

Kaunid juuksed nõuavad hoolt ja teadmisi

Kaunid juuksed on inimese loomupärane ehe. Terved, tugevad ja säravad juuksed kõnelevad heast tervisest, teadlikust toitumisest ning hoolivast suhtumisest iseendasse. 
Toida oma juukseid seestpoolt ning hoolitse nende eest välispidiselt, nii kannad oma juuksekrooni uhkuse ja rõõmuga. 
Küünlakuul pakumegi Sulle valikut juuste tervist hoidvaid toidulisandeid ning leebetoimelisi juuksehooldusvahendeid tavapärasest 15% soodsama hinnaga. 

Tugev tervis, terved juuksed 

Juuste ilu algab seestpoolt ning saab tuge välispidistelt vahenditelt. Kui toitumine kreenis, stress kukil ja haigused kurnamas, peegeldavad seda ka juuksed, sest toitainete defitsiidi korral on juuksed esimesed, mille pealt säästurežiimile lülituv organism kokku hoidma asub.

Kui aga vaatamata tervislikule toitumisele juuksemured siiski jätkuvad, võib põhjuseks olla ebatõhus toitainete omandamine toidust.  Sel juhul võib abi saada toidulisanditest, mis mõeldud taastama juustele (ühtlasi ka nahale ja küüntele) vajalikke varusid.
Selliste toidulisandite peamiseks mõjuaineks on kollageen, mida toetavad erinevad mineraalained ja vitamiinid. Kõõluste, naha ja sidekoe oluliseks ehitusmaterjaliks olev kollageen on valk, mille vähenemine põhjustab organismi vananemisel nahal kortsusid, kuivust ja õhenemist.

Viridiani naha, juuste ja küünte ilukompleks (30 kapslit) toetab nahas kollageeni tootmist, sisaldades sünergilist kombinatsiooni vitamiinidest, mineraalidest ja fütotoitainetest (n: biotiin, raud, seleen, c-vitamiin jt).

Natures Aidi kollageeniga ilukompleks (90 kapslit) sidaldab aga hüdrolüüsitud puhast merelist päritolu kollageeni ning tsinki, vaske, riboflaviini, niatsiini, biotiini ja c-vitamiini.

Viridian naha, juuste ja küünte ilukompleks 30 kapslit hind veebuaris 11,01 eurot, püsikliendile 10,24, tavahind 12,95

Naturesaid ilukompleks kollageeniga, 90 kapslit hind veebuaris 24,31 eurot, püsikliendile 22,61, tavahind 28,60 

Gotu Kola ehk Aasia vesinaba on üle Aasia tuntud ravimtaim, mida sealses rahvameditsiinis muu hulgas ka põletikuvastase, haavu raviva ja verevarustust parandava vahendina kasutatakse. Naha uuenemist ja kollageeni tootmist toetava taimena saab Gotu Kolast abi ka peanaha probleemide puhul.

Pukka Wholistic Gotu Kola, 30kps hind veebuaris 20,87 eurot, püsikliendile 19,41, tavahind 24,55 

Saksa looduskosmeetikaettevõtte Schönenberger tooted tuginevad “põllult pudelisse” põhimõttel ehk võimalikult vähe töötlust vajavatel taimetõmmistel.  Juukseid tugevdavaid ning juuksekasvu soodustavaid taimemahlu, A-, C- ja B-grupi vitamiine ning mineraalaineid sisaldav tabletikuur aitab taastada tervetele ja tugevatele juustele vajalike toitainete varud.

Schönenberger tabletikuur juuste tugevdamiseks, 30tbl hind veebuaris 16,99 eurot, püsikliendile 15,80, tavahind 19,99 

Väline sära 

Kui juuksed seestpoolt toidetud, on ka välispidisest hellitamisest enam kasu.

Schönenbergeri kaselehetõmmise ja kummeliekstraktiga šampoon rahustab tundlikku ja ärritunud peanahka. Sama firma kõõmavastases šampoonis teevad koostööd nõgese- ja salveiekstraktid ühes peanahka rahustava pantenooliga.

Schönenberger šampoon kaselehetõmmisega, 250ml hind veebuaris 8,24 eurot, püsikliendile 7,66, tavahind 9,69

Schönenberger kõõmavastane šampoon, 200ml hind veebuaris 15,17 eurot, püsikliendile 14,11, tavahind 17,85

Dr. Hauschka neemipuu juuksetoonik paneb tuhmid juuksed läikima, lisab õhukestele kohevust, annab kuivadele elastsust, väga rasvastel korrastab rasueritust. Ka rahustab see ärritunud ja sügelevat peanahka ning hoiab ära kõõma ja juuste väljalangemise. Lisaks eksootilisele neemipuule on toonikus meie vanaemadelegi tuntud juuksekosutajad: kõrvenõges, takjajuur, saialill ja hobukastan. Kanna niisketele või kuivadele juustele ja peanahale, masseeri ja jäta välja loputamata.

Dr. Hauschka neemipuu juuksetoonik hind veebruaris 12, 35 eurot, püsikliendile 11,49, tavahind 14,50

Dr. Hauschka neemipuu juukseõli annab uut elujõudu, pehmust ja kammitavust kuivadele, tuhmidele ja lõhenenud otstega juustele. Seda tänu neemipuule, kummelile, rosmariinile, maapähkli- ja nisuiduõlile. Masseeri õli peanahale ja juustesse, lase 20 minutit rätiku all mõjuda ning pese pea puhtaks. 

Dr. Hauschka neemipuu juukseõli hind veebruaris 16,15 eurot, püsikliendile 15,02, tavahind 19,00

Taani looduskosmeetikafirma Unique Products eripäraks on valgurikka vadaku kasutamine juuksehooldustoodete baasainena. Mitmeks otstarbeks mõeldud šampoonide ja palsamite toimeained on ammutatud Taani loodusest või orgaanilisest põllumajandusest, kasutades esiemade tarkusi.

Unique Products kohevust lisav šampoon 250ml hind veebuaris 7,91 eurot, püsikliendile 7,35, tavahind 9,30

Unique Products niisutav šampoon 250ml hind veebuaris 7,99 eurot, püsikliendile 7,43, tavahind 9,40

Unique Products niisutav juuksepalsam 250ml hind veebuaris 9,05 eurot, püsikliendile 8,42, tavahind 10,65

Unique Products šampoon värvitud juustele 250ml hind veebuaris 7,99 eurot, püsikliendile 7,43, tavahind       9,40

Unique Products juustessejäetav hoolduspalsam 150ml hind veebuaris 8,37 eurot, püsikliendile 7,79, tavahind 9,85 

Apeiron Natural Care juuksehooldustooted on valmistatud ajurveedilisi taimetarkusi silmas pidades. Apeiron Keshawa juuksehooldussari tugineb Sri Lankalt pärit ja iidsetest aegadest “Juuste kuningannaks” Bhringraji ehk valge umbkakra juukseid tugevdavale ja peanahka tasakaalustavale mõjule. Juuksehooldussarja kuuluvad erinevad šampoonid, palsamid ja juuksevaha. Veebruaris saab soodsamalt tutvust teha nende toodetega:

Apeiron tasakaalustav šampoon, 200ml hind veebuaris 9,31 eurot, püsikliendile 8,66, tavahind 10,95

Apeiron turgutav šampoon, 200ml hind veebuaris 9,31 eurot, püsikliendile 8,66, tavahind 10,95

Apeiron kohevust andev juuksepalsam, 150ml hind veebuaris 10,16 eurot, püsikliendile 9,45, tavahind   11,95

Apeiron taastav juuksepalsam, 150ml hind veebuaris 10,16 eurot, püsikliendile 9,45, tavahind 11,95 

Riitsinustaime seemnetest pressitud riitsinus- ehk kastoorõli on oma nahka hooldava ning kollageeni ja elastiini tootmist stimuleeriva ning seeläbi nahka hooldava ja pehmendava toime poolest tuttav juba meie esiemadele. Tupsutades ripsmeid enne magamaminekut vähese riitsinusõliga aitab see neil päevasest silmameigist taastuda.

Pukka Castor Organic Oil, 250ml hind veebuaris 13,97 eurot, püsikliendile 13,00, tavahind 16,44

Vaata meie teisi küünlakuiseid pakkumisi siit

Fotod: tootja

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid