/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 veebruar
2018

Veebruarikuu parimad pakkumised

Küünlakuul tõrju kevadväsimust, soojenda end kuumade jookidega,  hoolitse oma juuste eest nii sees- kui välispidiselt ning täida toidukapp tervisliku toidukaubaga. 
Siit leiad kõik veebruarikuised soodsad pakkumised. 
Veebruaris pakume Su köögikappi 20% soodsama hinnaga tervislikke toiduõlisid, pudrukaussi toortatart ja hirssi ning supipatta punaseid läätsesid, kõige peale käib aga näpuotsatäis Himaalaja kristallisoola.
Road teeb magusaks vahtrasiirup ning mahedaks kookospiim, maiasmokkasid rõõmustavad puuviljabatoonid, šokolaadid ja kodumaine tatrahalvaa.
Kasuta võimalust ja täienda koduseid toiduvarusid, sest kõik need tooted on veebruaris Sulle 20% soodsamad!

Kummaline sõna see "kevadväsimus". Väsimus tekib ju pikast talvest, külmast ilmast, pimedatest päevadest ja otsakorral energiavarudest. Õnneks aitab kevad-, või me meelest pigem talveväsimuse vastu teadmine, et kohe-kohe on uus kevad jälle ukse eest. Kui aga ainult kevadeootusest ei piisa, võib abi saada ka energiast pakatavatest idanditest, toidulisanditest ja lõõgastavatest veenaudingutest.
Sel kuul pakumegi erinevaid talvetusa tõrjuvaid tooteid 20% parema hinnaga.

Kaunid juuksed on inimese loomupärane ehe. Terved, tugevad ja säravad juuksed kõnelevad heast tervisest, teadlikust toitumisest ning hoolivast suhtumisest iseendasse.
Toida oma juukseid seestpoolt ning hoolitse nende eest välispidiselt, nii kannad oma juuksekrooni uhkuse ja rõõmuga.
Küünlakuul pakumegi Sulle valikut juuste tervist hoidvaid toidulisandeid ning leebetoimelisi juuksehooldusvahendeid tavapärasest 15% soodsama hinnaga.

Südatalv paneb me külmataluvuse proovile. Vahet ei ole, kas näpistab pakane või poeb rõskus riiete vahele, kõle külmatunne on keset talve kerest visa lahkuma. Mis aitaks? Mitmekihiline ja soovitavalt naturaalsetest materjalidest riietus, kus õhuvahed sooja hoiavad. Maitserikkad road, kus soojendavad vürtsid vereringet elavdavad ja soojatunnet loovad. Ning muidugi kuumad joogid, mis soojendavad ühtviisi käsi kui keha. 

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid