/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 juuli
2017

Juuli sooduspakkumised Biomarketites

Juulis rõõmustame Sind mitmete hääde hinnapakkumistega! Nii saad käed puhtaks 15% ning kustutad janu ja valmistad maitsvaid salateid 20% soodsamalt, hulk klientide lemmiktooteid on aga südasuvel pakkumisel suisa 25% parema hinnaga. Loe edasi ja kasuta võimalust! 
Ka keset kuuma suvekuud leiad Biomarketist mitmeid lemmiktooteid tavapärasest tervelt veerandi võrra soodsama hinnaga. Kergeks eineks pakume hommikuputrusid, müslisid, pastat ja muud meelepärast,  üht-teist maistvat on varuks ka beebidele. 
Juuli pakkumistest leiad ka mitmel moel kookost, joogi, piima, õli ja küpsistena. Head hinnad on ka erinevatel seepidel ja deodorantidel, mis südasuvel ikka ära kuluvad. Juuli pakkumised leiad siit.


Kätepesu tundub tüütu kohustusena vaid seni kuni vajutad peopessa looduslikult lõhnava törtsu Soneti vedelseepi ja lased sooja vee vulinal ja eeterlike õlide hõngul meelt lahutada. 
Pane tähele, et kogu Soneti puhastusvahendite sari, sh ka vedelseebid sobivad kasutamiseks kasvõi maakodus ja matkarajal, sest kõik Soneti tooted on täielikult biolagunevad ega kahjusta seega põhjavett. Loe Soneti vedelseepide suvise pakkumise kohta meie blogist. 

Suur suvekuumus, rannarõõmud ja spordiüritused, metsamatkad ja aiatööd – kõik see turgutab meeli ja tõstab tuju kuni esimese januaistinguni. Kui aga kurk kuivama kipub, võtab mõte jahutavast janukustutajast võimust. Õige ka, nii annab keha Sulle märku, et Sa suvises tegutsemislustis teda kuivale ei jätaks. Juulis pakume Sulle mitmeid tõhusaid janukustutajaid 20% soodsamalt – tee oma valik ja kasta oma keha.
Loe karastavatest pakkumistest lähemalt siit. 


Suvi soosib salatitegu! Kes nopib oma salatikraami aiast, kes turuletilt, aga külmaks ei jäta see kirju köögiviljavalik küll kedagi. Retsepti pole vajagi, vaata vaid, mida loodus pakub, sega see kokku meelepäraste lisandite ning maitsva kastmega ning kerge kõhutäis ongi valmis! Juunis ja juulis pakume Sulle kena valiku salatiõlisid ning muudkui suupärast, millega oma suvekööki täiendada, tervelt 20% soodsamalt.
Loe suviste salatikraami soodustuste kohta edasi siit. 

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid