/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 detsember
2016

Võta hetk ja lõõgastu!

Detsember on talve toimekaim kuu. Tahaks ju aasta lõpuks kõikide tegemistega ühele poole saada, lisaks üha kuhjuvatele tööülesannetele on aga jõulukuu täidetud ka katkematu osturalli ja lõppematute pidude seeriaga. Kinginimekiri ühes, töötelefon teises käes, tõttad lasteaia kontserdilt koolipeole, et sealt siis veel kontori jõulutrallile jõuda. See kõik võiks olla imetore, kui vaid suudaks kiirustamisega kaasnevat stressi vaos hoida ning igast ettevõtmisest vaid rõõmu ja rahu leida.

Pehme pai ihule ja hingele

Ära lase jõulutrallil endale liiga teha! Püüa leida igas päevas kasvõi üks hetk iseenda jaoks, olgu see siis hommikune vannitoarituaal meelepäraste ihutoodetega, tassike teed keset tõtakat tööpäeva või õhtune vaikelu viiruki seltsis. Nii lood endale rahusaarekesi, millel kindlameelselt rõõmsate jõulude poole purjetada.

Talvistest oludest ehmunud ihu vajab hoolt niisamuti kui tõtlikest päevadest räsitud vaim. Tee mõlemale pai mahedalt lõhnava ning rikkalikult hoolitseva kehaõli või –võidega.

Dr. Hauschka turba-ja lavendli kehaõli mähib Sind justkui turvalise teki sisse. Selle rahustava kehaõli südameks on rütmilisel meetodil valminud turbatõmmis, mida täiendab lavendli eeterliku õli lõõgastav hõng.

Dr. Hauschka turba- ja lavendli kehaõli 30ml tavahind 7.00 eur, hind detsembris 5.60, hind püsikliendile 5.21

Dr. Hauschka kuuseokka vanniessents on niiskel ja külmal aastaajal hindamatuks abiks. Kuusemetsa hõnguline õli soodustab naha verevarustust ning soojendab kombinatsioonis sooja vanniveega intensiivselt ning pikaajaliselt. Kuuseokka vaigune lõhn rahustab ning vabastab hingamisteed ning jojoobiõli pehmendab nahka. 
Dr. Hauschka kuuseokka vanniessentsi tavahind 5.50 eur, hind detsembris 4.40, hind püsikliendile 4.20

Emma Noeli porgandiõli toidab nahka A- ja E-vitamiinidega, ergutades tänu rikkalikule looduslike aktiivainete kompleksile naha loomuomast jumekust.
Emma Noeli porgandiõli 50ml tavahind 8.90 eur, hind detsembris 7.12, hind püsikliendile 6.62

Äärmiselt toitev mandliõli oli tuttav juba vanadele roomlastele. Tänu naha tervisele oluliste rasvhapetele rohkele sisaldusele sobib mandli baasõli nii igapäevaseks nahahoolduseks eriti kuivale ja tundlikulenahale kui ka massaaži baasõliks.
Primavera mandli baasõli 100ml tavahind 15.99 eur, hind detsembris 12.79, hind püsikliendile 11.90

Iidsetest aegadest põlisameeriklastele tuttav jojoobiõli sarnaneb olemuselt üsna lähedaselt naha enda loomulikule rasule. Kõikidele nahatüüpidele sobiv jojoobiõli säilitab naha jumekust  ning niiskustasakaalu. Hästiimenduv jojoobiõli sobib ka massaaži baasõliks.
Primavera jojoobi baasõli 100ml tavahind 19.55 eur, hind detsembris 15.64,  hind püsikliendile 14.55

Aafrika naised on sheapuu viljadest valmistatavat sheavõid nahahoolduseks kasutanud juba aastasadu, Emma Noeli poolt Burkina Fasost pärit sheavõi baasil loodud kehavõided toovad seda hoolt ja teadmist ka meile.
Emma Noeli sheavõiga kehavõie sobib niisutama talviselt kuiva ja ärritunud nahka. Kuivust leevendavaks hoolitsuseks piisab vaid pähklisuurusest võidepallikesest, mis pihus sulavaks hõõrudes üle keha naha sisse määritakse.  Emma Noeli sheavõi ja kookosõliga kehavõie on talvise päikesereisi kohustuslik kaaslane, mis tänu kookosõli ja sheavõi topeltjõule toidab ja niisutab ka päikesest näpistatud ihu.
Emma Noeli damaskuse roosi ja sheavõi kehavõie lisab kehahooldusele eksootilist roosihõngu.
Emma Noeli sheavõiga kehavõie 140 g tavahind 13.20 eur, hind detsembris 10.56, hind püsikliendile 9.82
Emma Noeli sheavõi ja kookosõliga kehavõie 140 g tavahind 13.00 eur, hind detsembris 10.40, hind püsikliendile 9.67
Emma Noeli damaskuse roosi ja sheavõiga kehavõie 60 tavahind 9.69, hind detsembris 7.75, hind püsikliendile 7.21

Lõhnab hästi! 

Kui oled oma ihu eest hoolt kandnud, paku midagi ka meeltele. Viiruk on lihtsaim viis tuua argiõhtusse veidi müstilist meeleolu. Õhus hõljuv viirukivine vaigistab tõtlikud mõtted ning kutsub hetkeks istuma ning kuulatama oma sisemist häält.
Lõhnameelte lõõgastust pakuvad ka Primavera õhuvärskendaja „Lõõgastus“ ning aroomisegu „All relaxed“.

Erinevad  viirukid kauplustes detsembris soodushinnaga
Primavera õhuvärskendaja „Lõõgastus“ 30ml tavahind 7.95, hind detsembris 6.36, hind püsikliendile 5.91
Primavera aroomiõlisegu „All relaxed“ 5 ml tavahind 10.25, hind detsembris 8.20, hind püsikliendile 5.21

Tassike teed maandab mõtted

Et teepaus toob meelerahu, teadsid juba vanad hiinlased, kes teerituaali luues igale liigutusele oma tähenduse omistasid. Ära heitu, kui Sinu päevakavasse ei mahu peensusteni lihvitud teerituaal, piisab ka, kui leiad hetke, et nautida kvaliteetset ja puhast rohelist teed.

Üle Aasia armastatud Sencha on roheline tee, millele kevadel korjatud noorted mahlakad teelehed annavad kerge ja puhta maitse ja aroomi. Kõrge antioksüdantide sisalduse tõttu aitab Sencha tee neutraliseerida vabade radikaalide kahjulikku mõju, mis on mitmete haiguste põhjustajaks. Sencha tee omapäraselt tugev ja veidi hapukas maitse mõjub värskendavalt hommikul ning lõõgastavalt keset kiiret tööpäeva.
Lebensbaumi roheline tee Sencha 75g tavahind 4.29, hind detsembris 3.43, hind püsikliendile 3.19

Lebensbaumi roheline tee jasmiiniga on tõeliselt delikaatne teenauding. Jasmiinitee valmistamiseks segatakse roheline tee ning jasmiiniõied, korrates segamist mitmeid kordi, kuni tee aroom on piisavalt tugev. Lisaks hõrgule lõhnale omistatakse jasmiiniteele ka mitmeid tervistavaid omadusi alates soodsast mõjust stressitasemele, veresuhkrule ja kolesteroolile kuni külmetushaigustest hoidumise ning kiirema paranemiseni.
Lebensbaumi roheline tee jasmiiniga 75g tavahind 5.65 eur, hind detsembris 4.52, hind püsikliendile 4.20

Vaata meie teisi detsembrikuiseid sooduspakkumisi siit
Fotod: tootjad, internet
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid