/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
10 märts
2015

Uus kauplus: Pärnu Biomarket pakub linna suurima valiku ökotooteid

Märtsi algul avatud Pärnu Biomarket tervitab külastajaid linna suurima ökotoodete valikuga – kaupluse üle 200 ruutmeetril on valikus ligi 4000 toodet!
Biomarketis täidame oma südamest tulevat missiooni muuta ökotooted Eestis kättesaadavaks, igapäevaseks ja loomulikuks. Usume, et tervislikud ja maitsvad ökotooted aitavad muuta inimeste tervise paremaks ning elu rõõmsamaks. Selleks avasime märtsi algul oma seitsmenda kaupluse – Pärnu Biomarketi.

Pärnu Biomarket asub Pärnu kesklinnas, aadressil Hommiku 2, Port Artur I kaubanduskeskuse I korrusel. Nagu meie teistes kauplustes, oleme ka Pärnu Biomarketis keskendunud ametlikku ökomärki/tunnustust kandvate ehk sertifitseeritud ökotoodete müügile. Pärnu Biomarketi ökotoidu valikusse kuuluvad peaaegu kõik toidukategooriad. Kauplus pakub peaaegu kõike, mida Eestis mahedalt kasvatatakse ja toodetakse ning lisaks väga teadlikku valikut importkaupa.

Uue kaupluse valikus on ka Dr. Hauschka looduskosmeetika ning ökoloogilised puhastusvahendeid nii ihule kui kodule. Samuti leiab kauplusest mitmeid looduslikke heaolutooteid – Primavera eeterlikke õlisid, Jaapani viirukeid, küünlaid jne. Pärnu Biomarketi loodusapteegi riiulid pakuvad tervise toetamiseks mitmeid taimedest valmistatud toidulisandeid ja väetoite.

Iga nädal saabuvad Pärnu Biomarketisse värsked mahedalt kasvatatud puu- ja köögiviljad, kodumaine jahutatud maheliha, värske piim ja munad ning kõik muu vajalik tervislikeks ja maitsvateks igapäevaostudeks. Kui on ees sünnipäevale või küllaminek, siis selleks puhuks leiab kauplusest rohkesti kasulikke kingitusi.


Pärnu Biomarketi ligi 4000 ökotoote seast aitab parima valiku teha sõbralik, positiivne ja professionaalne personal - kaupluse juhataja Ülle Mengel ning kaks klienditeenindajat. Enne tagasi kodukanti suundumist juhatas Ülle Mengel kaks aastat Biomarketi suurimat, Tallinna Kaubamajas asuvat kauplust.


Pärnu Biomarket on avatud esmaspäevast reedeni kella 10-20, laupäeval kella 10-18 ja pühapäeval kella 10-16. Tule külla meie valikuga tutvuma!

Fotod: Biomarket

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid