/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
15 juuli
2019

Uudis! Primavera näo- ja kehahooldus

Eelkõige tõhusa ja laia tootevalikuga aroomteraapia sarja poolest tuntud Lõuna-Saksamaa juurtega Primavera on Biomarketite riiulitel olnud juba aastaid.  Nüüd on aeg tutvustada brändi näo- ja kehahooldustooteid. 

Kevade jumalanna Primavera üle kolmekümneaastase kogemustepagasiga ettevõtte logol sümboliseerib ehedaid looduslikke koostisaineid, teadlikke loodust ja inimesi austavaid protsesse ning hoolivaid suhteid. Lähtuvalt nendest püüdustest, on iga Primavera toote keskmes puhtad mahedalt kasvatatud taimsed koostisosad, mis on saadud pikka aega partneriks olnud talunikelt üle maailma. Ettevõtte tootmisprotsessid on nutikalt läbi mõeldud ja võimalikult keskkonnasõbralikud. Nii kasutatakse näiteks tootmis- ja kontorihoonetes päikeseenergiat, vihmavett ja maasoojust ning pakendamisel ja transportimisel ümbertöötatud materjale.

 Primavera aroomteraapia ühendab sügava heaolu ja tõhusa mõju. Looduse vägi mõjub positiivselt nii füüsilisele tervisele kui enesetundele. Uuringud tõestavad muide, et beebid tunnetavad emaüsas aroome juba alates 28. rasedusnädalast ja ka need inimesed, keda on tabanud anosmia ehk võimetus lõhna tunda, on siiski looduslike aroomide poolt füsioloogiliselt mõjutatud. Primavera tootesarja loojad on veendunud, et puhtad eeterlikud õlid ja nende baasil valmistatud aroomteraapilised aarded toetavad kasutajate heaolu ja tervist terviklikult. Sama oluline on kõikide muude koostisosade puhtus ja kvaliteet. Primavera kasutab ainult mahemärgiga koostisaineid ja panustab mahepõllunduse projektidesse üle maailma, et toetada loodusliku mitmekesisuse säilimist. Samuti kasutab Primavera demeter-märgistusega koostisaineid, sest biodünaamiline põllumajandus on jätkusuutlik ning aitab kaasa mulla viljakuse, samuti taime- ja loomaliikide säilimisele. 90% brändi aroomiteraapia sarjast ja 75% kosmeetikatoodetest on vegan. Ainsad loomsed koostisained, mida kasutatakse, on öko mesilasvaha ja piimast valmistatud emulgaator.

Nüüd on Biomarketite tootevalikus lisaks eeterlikele õlidele ja baasõlidele ka Primavera näo- ja kehahooldustooted. Nendegi puhul kasutatakse üksnes kõrgeima kvaliteediga külmpressitud seemne- ja taimeõlisid ning naturaalseid eeterlikke õlisid. Nii kingib iga toode kasutajale mahedalt kasvatatud väekate taimede elujõudu ja tervistavad toimed, lõhnameelt paitavaid aroomikombinatsioone ja siidiseid tekstuure. Kõik brändi näo- ja kehahooldustooted toimivad sünergiliselt ja täiendavad üksteise toimet. Nii on lihtne leida just enda nahale, meeleolule ja eluviisile parim kombinatsioon.

 Näohoolduse tootesarjad:

* neroli-mustasõstra - niisutav sari normaalsele ja kuivale nahale 

* manuka-kurgirohu - rahustav sari tundlikule nahale

* salvei-viinamarjaseemne - tasakaalustav sari rasusele ja seganahale

* roosi-granaatõuna - uuendav sari vananemise märkidega nahale

 Kehahoolduse tootesarjad:

* ingveri-laimi - virgutav ja aktiveeriv

* lavendli-vanilli - lõõgastav ja rahustav




LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid