/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 mai
2016

Tervislik tooršokolaad annab hea tuju terveks päevaks: Conscious`i šokolaadid mais -15%

„Šokolaad saab olla maitsev ja seejuures ka tervislik“, kinnitab Emma Jackman. Naine, kelle koduköögist sai alguse populaarne Briti tooršokolaadide sari Conscious. Mais saad selle erilise sarja võrgutavate maitsetega maiustada 15% soodsamalt!
Conscious`i tooršokolaadid on küll ühed erilisemat sorti maiustused, mida Biomarketi riiuleil nähtud. Sarja looja, Emma Jackman, on tavaline tervislikult toituv naine, kes soovis maiustada šokolaadiga, mis ei sisaldaks rafineeritud suhkrut, palmiõli ega piima.

Kuna selliseid maiuseid oli aga poest raske leida, asus ta neid ise oma köögis valmistama ning tänaseks on Emma šokolaadid tuntud üle maailma. Ja kuigi kogused on hoopis teised, valmivad trühvlilaadsed Conscious`i tooršokolaadid siiani käsitööna.


Sobivad iga dieediga

Need maiused ei sisalda piimatooteid ega sageli šokolaadides emulgaatorina kasutatavat sojaletsitiini. Samuti on maiustused priid gluteenist ja rafineeritud suhkrust. Conscious`i šokolaadid on magustatud agaavisiirupi või riisisiirupiga, mis tähendab, et need on madala glükeemilise indeksiga. Conscious`i šokolaadid ei sisalda midagi loomset ning sobivad seega maiustamiseks ka veganitele. „See ongi meie eesmärk – valmistada šokolaadi, mida saaks nautida igaüks, olenemata oma toitumisalastest piirangutest,“ ütleb Emma.


Tooršokolaad tähendab Emma selgitusel seda, et kasutatakse toorkakaod, mis valmib külmpressimise meetodil röstimata kakaoubadest ning kakaod ei kuumutata šokolaadi valmistamisel kõrgel temperatuuril. Tänu sellele on säilinud kõik kakaos algselt sisalduvad toitained ja vitamiinid. Röstimine vähendab kakaoubade toiteväärtust, nagu toimib kuumutamine iga toiduainega. Nii et neid maiustusi võib küll julgelt nimetada tervislikuks.

Põnevad maitsekooslused

Kõrge kiudainete, antioksüdantide ja mineraalide sisaldusega külluslikud Consious`i šokolaadid aitavad hoida Emma selgitusel südame terve ning annavad rohkesti energiat ja tekitavad hea tuju terveks päevaks. Ja millised erilised maitsed veel sellest sarjast leida võib!


Näiteks maius nimega „Love potion no. 9“ sisaldab maka juure pulbrit ja roosi eeterlikku õli, „Wild at heart“ makat, vaniljet ja sini-rohevetikat, „Coconut crunch" tšiiaseemneid, kookoshelbeid ja kõrvitsaseemneid, „Lions Raw“ sidruni, greibi ja laimi eeterlikke õlisid, „Goji & Coconut“ goji-marju ja kookoshelbeid jne. Nii põnevaid koosluseid peab küll ise proovima!

Hea pakkumine! Mais on Biomarketi kauplustes kogu Conscious`i tooršokolaadide sari 15% soodsam. Kaupa on piiratud koguses ja soovitame tõelistel šokolaadisõpradel kiirustada poodi juba kuu esimeses pooles.
Fotod:  Biomarket, Conscious
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid