/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 jaanuar
2017

Sonett peseb nõusid loodussõbralikult

Kättpidi soojas pesuvees lobistades või nõudepesumasinat täites on meil üks selge esmärk – nõud saagu puhtaks. Vett kulugu nii palju kui vaja, niisamuti käib nõudepesuvahendi pudel muudkui kraanikausi vahet. Vesi puhastab, turgutab, kirgastab, aga oled sa mõelnud, mis saab veest peale selle kasutamist majapidamistöödes?
Kui kasutad Soneti vahendeid, saad nõud säravaks ja jätad puhtaks ka keskkonna. Jaanuaris saad Soneti nõudepesusarjaga tutvust teha 15% soodsamalt!

Vesi kui elu allikas

 Soneti ettevõte ja kaubamärk sündis 1977. aastal Lõuna-Saksamaal mõeldes veele kui elu allikale. Tavalistes puhastusvahendites kasutatavad kloor, ensüümid, fosfaadid ja sünteetilised tensiidid jõuavad koos veega vähemal või suuremal määral tagasi loodusesse, kahjustades pinnast ning põhjavett. Panustamaks puhtamasse elukeskkonda ning hoidmaks veevarusid, võttis Sonett südameasjaks loodusega harmoonias valmistatavad puhastus- ja pesuvahendid, mis on täielikult biolagunevad ning ohutud nii tervisele kui keskkonnale.

 Vesi kui puhastuvahend nr 1

Kujutad sa ette veeta nõudepesu? Võimatu? Aga nõudepesu veega, ilma nõudepesuvahendita ? Juba võimalikum, kuigi tulemus võib jätta soovida. Küllap nõustud, et vesi on esmane puhastusvahend, kõik muu on juba täiendav. Nii arvab ka Sonett, täiendades energiseeritud vett 100% looduslike, kontrollitud mahepõllumajandusest pärit koostisosadega. Ensüümide, geenmuundatud koostisosade, sünteetiliste tensiidide, värvi,- ja lõhnaainete, säilitus- ja pleegitusainete, kloori ja nanotehnoloogia asemel töötavad Soneti puhastusvahendites suhkrutensiidid, mineraalid (sooda ja ränihapete soolad), taimsest toorainest kääritatud etanool, oliivi-, rapsi-, päevalille- ja kookosõli, sheavõi ning eeterlikud õlid, kindlustamaks, et looduslikku ringlusesse tagasi liikuv vesi ei oleks saastatud keskkonnale kahjulike ühenditega.

Sonett garanteerib, et: 

  • Kõik pindaktiivsed ained on valmistatud taimsest toorainest ning on 100% biolagunevad
  • Soneti puhastusvahendites ei ole kasutatud sünteetilisi värv-, lõhna- ja säilitusaineid
  • Soneti puhastusvahendid ei sisalda ensüüme
  • Lõhnaaineteks on kasutatud naturaalseid eeterlikke õlisid, mis on pärit kas vabast loodusest või kontrollitud mahepõllumajanduse toodang. 
  • Kõikide toodete kõik koostisoad on pakendil välja toodud
  • Soneti puhastusvahendites kasutatav vesi on läbinud 12 energiseerivat klaasanumat, palsamkoostisosad on rütmiseeritud olloid-seguris. 
  • Soneti tooted on hüpoallergeensed

 Mitmekülgselt tunnustatud, mitmele poole panustav

 Lisaks Ecogarantie (Saksa mahepoodide poolt puhastusvahenditele jagatav märk) ja Ecocontrol märkidele (sõltumatu kontrolliorgani poolt antav sertifikaat) on Sonett välja teeninud ka CSE (Certified Sustainable Economics) sertifikaadi, mis tunnustab kogu ettevõtte sotsiaalset ja eetilist jätkusuutlikkust. Sonett teeb tihedat koostööd lähedalasuva Lehenhofi külakeses asuva Camphilli keskusega, mille erivajadustega inimesed sildistavad valdava osa Soneti tootepakenditest.
Elektrienergia lähikonnas asuvast hüdroelektrijaamast ning küttematerjal kaasaegsest hakkpuidutehasest tagavad ettevõttele nullilähedase CO2 emissiooni, mille eest on Sonetile omistatud Stop Climate Change tunnustus.
Soneti rajatud ja toetatav mittetulundusühing toetab omakorda veega seotud teadusuuringuid, panustades näiteks alternatiivsete, loomkatseid välistavate uurimismeetodide arendamisesse, unustamata toetada ka ettevõtte antroposoofilist mõtteviisi jagavaid kauneid kunste ja kultuuri.

Iga tegu jätab jälje

 Aatelised ettevõtted teevad enesetunde kergemaks ka nende toodete tarbijatel, aga nii nagu mõjutab ühe ettevõtte tegevus keskkonda laiemalt, teevad seda ka sinu igapäevased harjumused. Seepärast,  kasutamaks me kõigi ühiseid veevarusid jätkusuutlikult ja läbimõeldult, eelista käsitsi nõudepesu puhul nõudepesukaussi voolavale veele, nõude loputamisel külma vett soojale ning ära käivita pooltühja nõudepesumasinat, sellega näitad välja oma lugupidamist vee kui elu allika vastu. Ja muidugi – kasuta nõudepesuks Soneti nõudepesuvahendeid, sest nii oled hooliv ühtviisi enda ja oma lähedaste tervise kui ka meid kõiki ümbritseva keskkonna vastu.

Jaanuaris osta Biomarketist soodushinnaga: 

Nõudepesusvamm, 2 tk tavahind 3.99 eur, hind jaanuaris 3.39,
hind püsikliendile 3.17

Koostis: käsn: 100% tselluloosikiud, küürimispind 60% sisal, 40% taaskasutatud PET, kihte ühendab: polüuretaan

Nõudepesuvahend masinpesuks, 1kg tavahind 8.05 eur, hind jaanuaris 6.84, hind püsikliendile 6.39
Koostis: silikaadid, sooda, tsitraat

Nõudepesuvahend saialillega, 1l tavahind 5.05 eur, hind jaanuaris 4.29, hind püsikliendile 4.01
Nõudepesuvahend saialillega, 300ml tavahind 2.70 eur, hind jaanuaris 2.30, hind püsikliendile 2.15
Koostis: suhkrutensiidid, kookosrasva alkoholisulfaat, saialille essents*, söögisool, etanool* (saadud taimse tooraine kääritamisel), tsitraat, magusapelsini eeterlik õli*, bergamoti eeterlik õli*, palsamlikud lisandid, energiseeritud vesi

Nõudepesuvahend täitmiseks oma taarasse, 1l tavahind 4.09 eur, hind jaanuaris 3.48, hind püsikliendile 3.25
Nõudepesuvahend, 1l tavahind   4.7 eur, hind jaanuaris 4.00, hind püsikliendile 3.74
Nõudepesuvahend, 300ml tavahind 2.7 eur, hind jaanuaris 2.30, hind püsikliendile 2.15
Koostis: suhkrutensiidid, kookosrasva alkoholisulfaat, etanool (saadud taimse tooraine kääritamisel), sidrunheina eeterlik õli*, energiseeritud vesi

Tabletid nõudepesumasinale, 25x20g tavahind 7.65 eur, hind jaanuaris 6.50, hind püsikliendile 6.07
Koostis: tsitraat, sooda, silikaat, naatriumperkarbonaat, polüasparagiinhape, suhkrutensiidid

Sool nõudepesumasinale, 2kg tavahind   3.25 eur, hind jaanuaris 2.76, hind püsikliendile 2.58
Koostis: 100% kivisool, pleegitamata, ei sisalda lisaaineid

Kirgastaja ja loputusvahend nõudepesumasinale, 500ml tavahind 4.70 eur, hind jaanuaris 4.00, hind püsikliendile 3.74
Koostis: sulfaaditud riitsinusõli, etanool (taimse tooraine kääritamisest), suhkrutensiidid, energiseeritud vesi

*pärit kontrollitud mahepõllumajandusest

Vaata meie teisi jaanuarikuiseid sooduspakkumisi siit

Fotod: tootja, Biomarket

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid