/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 mai
2018

Siit leiad kõik maikuised sooduspakkumised

Maikuus ootavad Sind Biomarketis mitmed hinnaüllatused: 15% soodsamalt saad soetada küpsetamiskraami ning ema ja lapse tervist toetavaid tooteid. 
Paljud klientide lemmiktooteid leiad me riiulitelt aga isegi 20% parema hinnaga. 
Maikuu tähtsaim tähtpäev on muidugi emadepäev, aga küpsetamisega tasub tähistada ka ilusat ilma, kirgast päikest, pakatavaid pungi ja esimesi õisi. Valmigu Su kook jahuga või jahuta, suhkru või siirupiga, kanamunaga või guarkummiga, vürstide, matcha või martsipaniga - mais leiad Biomarketist 15% soodsamalt küpsetuskraami igale maitsele. 
Kui kook saab omade vahel jagatud ja söödud, siis koogipilti ja -retsepti võid Facebookis ja Instagramis kõigiga jagada, kasutades sisuviidet #TervejaRõõmus. 


Esimesed ehituskivid veel sündimata lapse terve ja tugeva elu vundamenti saavad asetatud juba enne uue elu loomist. Ema ja isa tervis on need alustalad, millele nende lapse elukvaliteet üles ehitatud saab. Seepärast tasubki juba beebimõtete tekkides oma tervisetavad üle vaadata ning vajadusel neis positiivseid korrektuure teha.
Mais leiad Biomarketist mitmed ema ja lapse tervist toetavaid tooted tavapärasest 15% soodsama hinnaga.

Mais leiad Biomarketist toekaid hommikueineid, tervislikke toiduõlisid ja mitmeotstarbelist kookosõli, väekaid supermarju, mahejogurteid ja hapukoort, ausa kaubanduse märgistusega kohvi, rohelist teed ja  niisamuti kui rikkaliku valiku maiustusi, LaMuu jäätiseid ja karastusjooke tavapärasest 20% soodsama hinnaga.
Oma osturõõmu võid jagada Facebookis või Instagramis, kasutades sisuviidet #TervejaRõõmus. Inspireerivaimatele postitajatele 25eur kinkekaardid!
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid