/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 jaanuar
2019

Siit leiad kõik jaanuaris olevad head pakkumised


Kui andsid endale uuel aastal lubaduse olla terve ja rõõmus ning teha sõprust trenniga, siis püsi siin, me oskame sind aidata.  
Loe lähemalt meie blogist, milliseid toidulisandeid võid vajada, kui oled spordiga sinasõber ja soovid oma organismi arukal moel toetada.  Loe edasi SIIT!





Naiseks olemine on privileeg. Naised on müstilised olevused, kes on ühel päeval leebed ja hellitavad nagu jõevesi ja mõnel teisel päeval naised jällegi tuhisevad ringi nagu keeristorm. Kogu selle tormi keskel on ennast kerge ära unustada . Sa suudad anda teistele armastust ja hoolt ainult siis, kui armastad iseennast nii seest kui väljast. Aasta esimesel kuul anname endale palju lubadusi. Loodan, et üheks nendest on enda vajaduste märkamine ja oma tervise eest hoolitsemine. Ulatame selle aasta jooksul Sulle alati abikätt. Sel kuul pöörame tähelepanu naiste intiimtervisele.   Loe edasi SIIT!

Säravad hambad kaunistavad iga naeratust, kuid nende ilu ja tugevus sõltub kogu keha tervisest, heast keskkonnast ning ka hammaste enda puhtusest. Hea tervis algab aga kõhust. Juba Vana-Kreeka arst, arstiteaduse ja kutse-eetika rajaja Hippokrates ütles: „Kõik haigused algavad kõhust!“. Ka traditsioonilise India tervisesüsteemi ajurveda järgi on meie ilu, energia ja hea tervise aluseks korralikult töötav seedimine ning haiguste põhjuseid tasub otsida just kehvasti toimivast seedesüsteemist.  Loe edasi SIIT

Kõik Lamuu jäätise sõbrad- nüüd on teie kord! Jaanuaris on karamelli-meresoola, pistaatsia, maasika-kohupiima ja tumeda šokolaadi jäätis soodukaga. Mitte, et me Sinu uusaasta dieeti šaboteerida tahaks, aga mingi rõõm peab ju ka ikka olema.  

Jaanuaris saad hea hinnaga koju varuda ka kohvi, kookos- ja oliiviõli, maapähklivõid ja hommikusöögiks toortatramüslit ja rukkihelbeid.

Täpsemalt näed soodustooteid ja hindu SIIT! 



LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid