/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
23 detsember
2013

Rikkalik Itaalia eelroogade valik Kaubamaja Biomarketis

Kaubamaja Biomarketis ootab nüüd Itaalia toidu sõpru rikkalik Bio-verde sarja nime kandvate mahedate antipasti toodete ehk Itaalia eelroogade valik.
Täidetud paprikadAntipasti on itaaliakeelne termin ning tähendab eelroogasid. Itaalias pakutakse enne pastat tavaliselt sinki ja salaamit, oliive, marineeritud köögivilju, juustu jne.

Bio-verde sarjast pakume Kaubamaja Biomarketis mitut sorti pestot, täidetud paprikaid ja artišokisüdameid värskete ürtidega, päikesekuivatatud tomateid, musti ja rohelisi oliive, feta juustu ja kitsejuustu ning lambajuustu küüslaugu ja paprikaga, mitut sorti salaamit, toorsinki ja prosciutto veisesinki.  

Oliive on valikus nii kuumtöödeldud kui kuumtöötlemata kujul. Viimased leiad külmikust ning kuumtöödeldud oliive saab kaasa osta lahtiselt. 

Pesto GenoveseValikus on ka eelküpsetamata ja värsked, maitsvate täidistega pastad, näiteks ravioolid kitsejuustuga ja nelja juustuga, trühvlitega ja rukolaga, tortellini`d tomati ja juustuga või puravikega ning kartuli-gnocchi`d ehk kartulipasta. 

Värske pasta ehk toorpasta on kuivatamata pasta ning see keeb kiiremini kui tavaline ehk kuivatatud pasta.  

Meie mitmekesisest antipasti valikust leiad eelroogasid ja pastat nii maitsvaks õhtusöögiks kui peolauale. Kõik tooted on 100% puhtad ehk mahedalt kasvatatud ja valmistatud. Tule külla ja proovi järele ja nagu itaallased ütlevad: Buon appetito!

Värsked tortellinid

Fotod: Biomarket

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid