/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
23 oktoober
2019

Pihusta terviseks!

Biomarketite riiulitel teevad ilma pihustatavad vitamiinid ja magneesiumitooted. Pole ka ime, sest pihustades BetterYou oi, kui maitsvaid vitamiine suhu, imenduvad need limaskesta kaudu otse vereringesse seedekulglat läbimata. Tänu sellele omastab organism neid suisa 95% ja võrreldes tablettidega 3-4 korda kiiremini. Organismi toimimiseks väga vajalik mineraal magneesium omakorda jõuab meie rakkudeni kõige tõhusamalt just naha, mitte seedesüsteemi kaudu.

"End toitainetega kindlustada on ilmselge vajadus, kuid kaasaegsed toitumisharjumused ja elustiil on toonud üha suurema vajaduse võtta targalt valides appi ka toidulisandid," tõdeb Andrew Thomas, Ühendkuningriigi populaarse toidulisandite tootja BetterYou asutaja. Mõne aja eest aasta väikeetevõtja auhinna võitnud Thomas on võtnud südameasjaks muuta toidulisandite kasutamise võimalikult lihtsaks, kiireks ja meeldivaks. Uudseid ideid hindava tegija 2006. aastal Lõuna-Yorkshire'is asutatud brändi BetterYou teevad eriliseks maailma esimesed pihustatavad vitamiinid ja nahakaudselt kasutatavad magneesiumitooted, mis töötati välja koos Cardiffi ülikooliga Walesis. 

Suukaudne pihus on suurepärane alternatiiv lastele ja neile, kellele kas ei meeldi või kes neelamisraskuste tõttu ei saa toidulisandeid kapsli või tableti kujul võtta. Spreid on 100% looduslikud, hambasõbralikud, ilma kunstlike magus-, maitse- ja värvaineteta ning sobivad nii diabeetikutele, taimetoitlastele, rasedatele kui ka rinnaga toitvatele emadele.  

Biomarketi valikus on ülipopulaarne pihustatav piparmündimaitseline D-vitamiin nii täiskasvanutele kui lastele, samuti rauapreparaadid, kurkumi ja B12-vitamiini pihused, aga ka spetsiaalselt veganitele mõeldud vitamiinide, raua ja joodi preparaat. 2021. aastal tutvustas bränd koostöös toitumisnõustaja Madeleine Shawga välja töötatud tootetriot rasedatele ja sünnitanud naistele.  

Magneesiumiriiulilt leiad jalavannideks ja nahale kandmiseks erineva suurusega pakendites helbeid, nahale pihustatavaid õlisid ja geeli

BetterYou innovaatilisus ei piirdu pelgalt toodete, vaid ka tootmisega ja ellu on kutsutud The Better Planet Project keskkonnahoiu projekt. Algatuse esimese sammuna on kõik brändi tootepakendid valmistatud ookeanidest kogutud ümbertöödeldud plastikust. Järgmise sammuna töötab tegus tiim jätkusuutlikust suhkruroost valmistatud pakendite kasutusele võtmise suunas.  

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid