/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
02 oktoober
2018

Pai ema ja lapse tervisele

Veel enne seda, kui uus elu Sinu sees saab alguse, on oluline hoolitseda oma
tervise ja keha eest.  Ema ja isa tervis on need alustalad, millele nende lapse elukvaliteet üles ehitatud saab. Biomarket aitab sul oma keha ja lapse eest loomulikult hoolt kanda nii enne kui ka pärast uue pereliikme saabumist. 
Oktoobris on  mitmed ema ja lapse tervist toetavaid tooted tavapärasest 15% soodsama hinnaga.
 
Enne rasedust

Viridiani spetsiaalne vitamiinide ja mineraalainete kompleks sobib kasutamiseks enne planeeritavat rasedust, raseduse vältel ja rinnaga toitmise perioodil, kui nii ema ainevahetuseks kui lapse kasvuks ja arenguks vajalike toitainete vajadus on eriti suur.   

Foolhape ehk vitamiin B9 on organismi arenguks äärmiselt oluline toitaine, mida inimkeha vajab alates looteeast kuni kõrge vanuseni. Kuna tegemist on rakkude kiireks kasvatamiseks ülitähtsa vitamiiniga, siis on see eriti oluline rasedatele ja väikelastele.   Eriti toetab foolhape vere, rakkude ja geneetilise materjali moodustamist, seega tarbi ka foolhapet regulaarselt ka enne rasedust.
Viridiani foolhape on pärit mahedalt kasvatatud sidrunite ekstraktist.


Raud on oluline punaste vereliblede osa ning vajalik hemoglobiini moodustamiseks. Raud aitab vähendada väsimust ning toetab mälu ja keskendumisvõime toimimist. C-vitamiin soodustab raua imendumist organismis. Viridian vedel rauapreparaat sisaldab Murraya koenigii (karri e vürtsmuraia) puu lehtedest ekstraheeritud rauda. Koos guajaavi, sidruni ja amla ekstraktidega tagab piisava koguse C vitamiini ja B grupi vitamiine.

Raseduse ajal

Kõhubeebi saab osa ema tunnetest. Raseduse alguses kogetud stress võib beebil põhjustada une- ja arenguhäireid ning hüperaktiivsust.  Soe tassike teed aitab alati meelt rahustada. Yogil on seganud kokku väekad taimesegud spetsiaalselt naistele. Yogi naiste tasakaalu - ja energiatee leiad Biomarketist oktoobris 15% soodsamalt.

Natures Aid Krilliõli
on asendamatute rasvhapete allikaks, mida keha vajab normaalseks aju-, nägemise- ja südametalitluseks. Võrreldes kalaõliga on Krilliõli kergesti alla neelatavates kapslites, millel puudub ebameeldiv kalalõhn ja järelmaitse. Krilliõlis olevaid oomega­3­rasvhappeid omastab organism fosfolipiidide vormis paremini kui tavalise oomega-3 kalaõli puhul. Krilliõlis leidub looduslikku antioksüdanti astaksantiini, mis annab kapslile sügavpunase värvuse.

Natures Aid on loonud ka rasedusaegse vitamiini- ja mineraalikompleksi, toetamaks organismi enne rasedust, raseduse ja rinnaga toitmise ajal.

Rasedus mõjutab tugevasti ka naise intiimpiirkonna mikrofloorat. Masmi looduslik intiimpesgeel sobib selleks, et intiimpiirkonna pH'd tasakaalustadsa ja taastada. 

Lapse tervis

Natures Aid’i
spetsiaalselt imikutele ja väikelastele väljatöötatud D-vitamiini ja C-vitamiini tilgad sobivad kasutamiseks alates 3. elukuust kuni 5. eluaastani. Kaltsiumi imendumist soodustav D-vitamiin aitab kaasa luude ja hammaste normaalsele arengule, samuti lihaste ja immuunsüsteemi tööle.    C-vitamiinil on oluline roll immuunsüsteemi ja tervise üldisel toetamisel.

Probiootilised bakterid hoiavad soolestiku tervist ning toetavad immuunsüsteemi tööd. Viridiani Synbio emale ja beebile mõeldud probiootiline pulber sisaldab Lactobacillus rhamnosus GG piimhappebaktereid. 

Biolatte Original-L pulber sisaldab imikule omast ja kliiniliselt kontrollitud piimhappebakterit Bifido bacterium Bb-12, samuti kolme teist elujõulist ja inimspetsiifilist bakteritüve.

Weleda ihuhooldustoodete edu saladuseks on saialille rahvameditsiinist tuntud ning teaduslikult tõestatud põletikuvastane ning nahaärritusi leevendav toime. Lastekreemis ja šampoon-dušikreemis hooldab saialille tõmmis imikute õrna nahka ärritusi ennetavalt, beebikreemile lisatud tsink aitab aga ravida juba tekkinud mähkmelöövet.  

Kui sind ja su beebit vaevab nohu, aitab hädast välja Rhino Horn ninaloputuskann,  mida on nii täiskasvanutele kui ka lastele. 

Et kõht oleks täis

Lapsed kasvavad ruttu ja peagi vajavad nad lisaks emapiimale ka lisatoitu. Kuigi kõik naised tahaksid olla superemad ja valmistada kõik toidud lapsele ise, siis vahel jääb ajast väheseks. Siin ulatab sulle käe Biomarket ja pakub Su lapsele mahedast toorainest valmistatud Good Gout beebipüreesid ja snäkke. 

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid