/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
16 juuli
2018

Õrn pai naise tervisele

Naiseks olemine on privileeg. Naised on müstilised olevused, kes on ühel päeval leebed ja hellitavad nagu jõevesi ja mõnel teisel päeval naised jällegi tuhisevad ringi nagu keeristorm. Kogu selle tormi keskel on ennast kerge ära unustada . Sa suudad anda teistele armastust ja hoolt ainult siis, kui armastad iseennast nii seest kui väljast. Biomarket tuleb sulle appi ja suve viimasel kuul on sooduspakkumisi just Teile, armsad naised.


Intiimtervis on naise tervise alus.

Intiimtervis kipub olema pigem tabuteema, millest ei julgeta rääkida isegi arstile. Aga meie julgeme! Intiimtervise eest hoolitsemine peaks olema sama igapäevane ja loomulik nagu hambapesu, sest see on naiste tervise alus.

Meie, naistena, peaksime erilist tähelepanu pöörama, kui kõrgele kerkib meie igapäevane stressitase ja milliseid pesuvahendeid me pesemiseks valime, sest see kõik mõjutab olulisel määral intiimpiirkonna pH-taset.

Nahaärritust intiimpiirkonnas ei tekita mitte ainult ebapiisav hügieen. Sageli on põhjuseks leeliselise seebiga pesemine ning säilitus- ja lõhnaainetega duši- või raseerimisgeeli kasutamine.

Siin kohal tulevad appi looduslikud intiimpesugeelid, -vahud ja niisked puhastuslapid, mis hoiavad pH-taseme paigas ja on naha vastu õrnad. Masmi ja Yes pesugeelide ja -vahtude hinnad alates 6,71* eurot ning püsikliendile hinnad veelgi soodsamad.

Elu ilma tampoonideta?

Jah, see on võimalik.  Hispaanias valmiv Masmi sari pakub naistele võimalust loobuda tampoonidest ja pesukaitsmetest igaveseks ning valida sellega ohutum ja säästlikum intiimhügieen. Tegemist on naiselikult roosa silikoonist menstruaalanumaga, mis on turvaline, mugav ja ohutu tervisele.

Masmi menstruaalanuma ja selle kasutamise kohta saad lugeda täpsemalt siit. 

Masmi menstruaalanuma leiab Augustis Biomarketist soodushinnaga al. 14,44* eurot.

Kuid Biomarket ja Masmi on ka mõelnud neile, kes eelistavad siiski tampoone ja hügeenisidemeid. Masmi sarjast leiad ökopuuvillast hügieenisidemed nii päevaseks kui öiseks ajaks, mitut sorti pesukaitsmed ja tampoonid, kosmeetilised vatipadjad ja -tikud.

Sünteetilistest ja valgendatud materjalidest valmistatud tavalised hügieenisidemed ja tampoonid võivad tekitada suguelunditel ärritust, mis mõjutab oluliselt naise enesetunnet. Kuna tupe limaskestal ei ole kaitsekihti, imab see kemikaale endasse veelgi lihtsamini kui nahk. Seega on eriti oluline, et intiimpiirkonnas kasutatavad tooted oleksid naturaalsed ja nii puhtad kui võimalik. Ka günekoloogid ja ämmaemandad soovitavad intiimhügieenivahenditena kasutada just ökopuuvillast tooteid.

Kõik masmi sarja tooted on augustis -15% soodsamad ja hinnad alates 1,69* eurot. 

*Soodushinnale lisandub ka kliendikaardisoodustus

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid