/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
14 märts
2019

Naiste tervise kuu

Naiseks olemine on privileeg. Naised on müstilised olevused, kes on ühel päeval leebed ja hellitavad nagu jõevesi ja mõnel teisel päeval naised jällegi tuhisevad ringi nagu keeristorm. Kogu selle tormi keskel on ennast kerge ära unustada . Sa suudad anda teistele armastust ja hoolt ainult siis, kui armastad iseennast nii seest kui väljast.  Märtsis on Biomarketis sooduspakkumisi just Teile, armsad naised.

Sisemise ilu toetuseks

Raud on üks olulisi makroelemente, mille puudust võib naistel ette tulla vererohkete menstruatsioonide puhul, aga ka intensiivsete treeningute või raua omastamishäire puhul. See oluline toitaine aitab moodustada hemoglobiini, vähendades väsimust ning toetades mälu-, keskendumis ja analüüsivõime toimimist. Viridiani vedel rauapreparaat sisaldab vürtsmuraia (Murraya koenigii) puu lehtedest ekstraheeritud rauda. Preparaadile lisatud guajaavi, sidruni ja amla ekstraktid tagavad vajaliku koguse C- ja B-grupi vitamiine, mis omakorda aitavad raual organismis paremini omastuda.  
Viridian vedel rauapreparaat, 200ml, märtsis 25,29 eurot, püsikliendile 23,52,  tavahind  29,75 

Better You   Suukaudne pihusti rauaga, 25ml   hind märtsis 9,87 eur, püsikliendile 9,18 eur, tavahind 11,61 eur.

Hüaluroonhape on nahas jt kudedes loomulikult sisalduv niisutav aine, mida kasutatakse naha niiskustaseme parandamiseks ka toidulisandina. Viridiani hüaluroonhape on taimset päritolu, saadud kääritamise teel.    

 Viridian hüaluroonhape 200mg, 30kps märtsis 36,72 eurot, püsikliendile 34,15, tavahind 43,2


Mõnus vanniõhtu 

 Õhtune vann aitab tormaka ja pingelise päeva lõpus end maha laadida, andes lisaks ka kosutava une.  Lisa vannivette ka Primavera roosi- või lavendlivett, et muuta vanniskäik eriti nauditavaks.

Primavera Roosivesi, bio, 100ml  hind märtsis  11,05 eur, püsikliendile 10,28, tavahind 13.  
Primavera Lavendlivesi, bio 100 ml  hind märtis 10,20 eur, püsikliendile 9,49, tavahind 12 eur.

Unusta pandasilmad! 

Hauschka toodetele omaselt puhtalt loodusliku sisuga silmameigieemaldaja puhastab silmaümbruse õrna naha põhjalikult ja saab hakkama ka veekindla meigiga ning sobib seepärast kõigile, olenemata kasutatud jumestustoodetest.
Kahefaasilises silmameigieemaldajas teevad tõhusat tööd esmaklassilise kvaliteediga seesami- ja päevalilleõli ning nahka poputav hinnaline Damaskuse roosi vesi koos silmarohu- ja apteegitillitõmmistega. Sedaviisi rahustab uus puhastustoode silmaümbruse tundlikku nahka ning hooldab ka ripsmeid ja kulme. Siidine meigieemaldaja ei jäta nahka õliseks.
Mõistagi on uus tulija silma- ja nahaarstide poolt testitud ning sobib ka tundlikele silmadele. NATRUE loodus- ja mahekosmeetika sertifikaat annab tunnistust koostisosade kvaliteedist. Enne kasutamist loksuta toodet hoolikalt, et kaks kihti seguneksid.

Dr Hauschka Silmameigieemaldaja 75 ml hind märtsis  16,41 eur, püsikliendile 15,26, tavahind 19,3 eur

Niisuta ja toida oma nahka

Pärast mõnusat vannis käiku hoolitseb sinu naha eest Dr.Hauschka

Märtsikuus leiad sooduspakkumisega Dr.Hauschka  TALV 2018 kehahoolduskomplekti kuhu kuuluvad  lavendli-sandlipuu kehapalsam, roosi kehapalsami ja mandli kehapalsam. 
Roosi kehapalsamis  toovad roosivaha, roosi eeterlik õli ning kibuvitsamarjade ja roosiõite tõmmised nahale tasakaalu. Shea-või ning mandli- ja jojoobiõli võluvad ka väga kuiva naha sametiselt pehmeks. 

Lavendli-sandlipuu kehapalsami karge aroom toob meelerahu ja klaarib mõtlemist. Makadaamiapähkli, aprikoosiseemne ja avokaado õlid toetavad naha kaitsevõimet ja niiskusesisaldust. Mandi kehapalsam on nahale rikkalik sõõm niisutust ja tasakaalu. Mandliseemnete õli koos küdooniaseemne- ja alteetõmmisega korrastavad ka väga kuiva naha niiskusesisaldust. Mahe mandliaroom toob meelde kevadise õitemere.

Dr Hauschka TALV 2018 kehahoolduse komplekt märtsis hinnaga 14,45 13,44 eur, tavahind 17,00 eurot


Seespidise ilupreparaadi mõju täienda välispidiselt, kasutades Viridiani nahka taastavat iluõli. Õrn, toitev ja kergesti imenduv õli aitab vähendada venitusarme, ühtlustada nahatooni ning rahustada ebapuhast, põletikulist nahka. Õrna lavendliaroomiga õli sobib ka lõõgastavaks massaažiks. Viridiani iluõli sisaldab väärtuslikku kibuvitsamarjade seemneõli ning noorendava toimega vitamiin A looduslikku derivaati.
Viridian nahka taastav iluõli 100ml, hind märtsis 19,93 eur, püsikliendile 18,54, tavahind 23,45. 

Viridian klaari ja värske naha iluõli 200ml, hind märtsis 22, 74 eur, püsikliendile 21,15 eur, tavahind 26,75 eur. 

Aafrika naised on sheapuu viljadest valmistatavat sheavõid nahahoolduseks kasutanud juba aastasadu, Emma Noeli poolt Burkina Fasost pärit sheavõi baasil loodud kehavõided toovad seda hoolt ja teadmist ka meile.
 Emma Noeli sheavõi ja kookosõliga kehavõides on ühendatud kookosõli ja sheavõi topeltjõud, mis üheskoos toidavad ja niisutavad ka kevadisel puhkusereisil või eesootaval suvel päikesega liialdanud nahka.

Emma Noel kehavõie sheavõi ja kookosega 140g, kehavõie sheavõi ja kakaovõiga 140 g, hind märtsis   12,07 eurot, püsikliendile 11,23 , tavahind 14,20

Emma Noeli porgandiõli toidab nahka A- ja E-vitamiinidega, ergutades tänu rikkalikule looduslike aktiivainete kompleksile naha loomuomast jumekust. Antioksüdantide- ning beetakarotiinirohke porgandiõli on valmistatud orgaaniliste porgandite tõmmisest ning päevalilleõlist.

Emma Noel porgandiõli 50ml hind märtsis 7,81 eurot, püsikliendile 7,26, tavahind 9,19

Iidsetest aegadest põlisameeriklastele tuttav jojoobiõli sarnaneb olemuselt üsna lähedaselt naha enda loomulikule rasule. Kõikidele nahatüüpidele sobiv jojoobiõli säilitab naha jumekust  ning niiskustasakaalu. Hästiimenduv jojoobiõli sobib ka massaaži baasõliks.
Primavera jojoobi baasõli 100ml hind märtsis 16,62 eur, püsikliendile 15,45 tavahind 19,55

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid