/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 jaanuar
2019

Naiseks olemine on privileeg

Naiseks olemine on privileeg. Naised on müstilised olevused, kes on ühel päeval leebed ja hellitavad nagu jõevesi ja mõnel teisel päeval naised jällegi tuhisevad ringi nagu keeristorm. Kogu selle tormi keskel on ennast kerge ära unustada . Sa suudad anda teistele armastust ja hoolt ainult siis, kui armastad iseennast nii seest kui väljast.  Aasta esimesel kuul anname endale palju lubadusi. Loodan, et üheks nendest on enda vajaduste märkamine ja oma tervise eest hoolitsemine. Ulatame selle aasta jooksul Sulle alati abikätt. Sel kuul pöörame tähelepanu naiste intiimtervisele. 
Võibolla prooviks uuel aastal uut moodi?  Saa tuttavaks - menstruaalanum! 

Elu ilma tampoonide ja sidemeteta on täiesti võimalik.  Juba 1935. aastal leiutatud, kuid seejärel aastakümneid hügieenisidemete ja tampoonide võidukäigu varju jäänud menstruatsioonianumad on viimasel aastakümnel uuesti tähelepanu võitma hakanud ning üha enam naisi eelistab vahetada senised sidemed ja tampoonid hulga säästlikuma menstruaalanuma vast Hispaanias valmiv Masmi sari pakub naistele võimalust loobuda tampoonidest ja pesukaitsmetest igaveseks ning valida sellega ohutum ja säästlikum intiimhügieen.   
Mis räägib menstruaalanuma poolt?

  • diskreetne – ei mingit üllatust sidemete või kogemata välja paistva tampooninöörikese näol
  • turvaline – peab vapralt vastu 6-12 tundi
  • mugav – kui tampoonidega ei soovitata ja sidemetega ei saa ujuda, siis anumaga on see täiesti sobilik
  • võrreldes tampoonidega ei tekita tupekuivust
  • võrreldes tampoonide ja sidemetega ei levita ebemeid ega materjalikiude
  • üht anumat saab kasutada mitu aastat – sääst rahakotile
  • ühe anuma tootmine kulutab kordades vähem erinevaid looduslikke ressursse – sääst keskkonnale

Kui menstruaalanum sulle siiski veel liiga harjumatu tundub ning eelistad jätkata traditsiooniliste hügieenisidemete ja tampoonidega, soovitame sulle Masmi mahepuuvillast valmistatud tooteid. Miks just Masmi? Siin on sulle vastused:  

Miks tasub eelistada Masmi mahepuuvillast hügieenitooteid?

  • Säilitavad naha loomuliku niiskustaseme
  • Ei muuda tupe limaskesta loomulikku happelisust
  • Need on nahale õrnad, ent lekkimiskindlad
  • Need on parfüümivabad ja allergiaohutud
  • Ei sisalda viskoosi (keemilise töötlusega puidust saadud kiud)
  • Ei sisalda puidust toodetud tselluloosimassi
  • Ei sisalda polümeerseid superabsorbente ehk kõrge imavusega aineid
  • Pleegitamiseks ei ole kasutatud kloori 

Sisemise ilu toetuseks  
Raud on üks olulisi makroelemente, mille puudust võib naistel ette tulla vererohkete menstruatsioonide puhul, aga ka intensiivsete treeningute või raua omastamishäire puhul. See oluline toitaine aitab moodustada hemoglobiini, vähendades väsimust ning toetades mälu-, keskendumis ja analüüsivõime toimimist. Viridiani vedel rauapreparaat sisaldab vürtsmuraia (Murraya koenigii) puu lehtedest ekstraheeritud rauda. Preparaadile lisatud guajaavi, sidruni ja amla ekstraktid tagavad vajaliku koguse C- ja B-grupi vitamiine, mis omakorda aitavad raual organismis paremini omastuda.    

Uudistootena leiab raua toidulisandit ka BetterYou pihustatavast sarjast. Lihtsalt pihusta 4 vajutust ahjuõunamaitselist spreid otse suhu.  Pihustatavad toidulisandid imenduvad lausa 3 korda kiiremini kui tabletid.  Lisaks on sobib Better You pihustatav rauapreparaat ka veganitele.  BetterYou  rauapreparaat on ka võidutsenud Natural&Organic Awards Europe 2018'l. 



Sellel kuul kampaanias olevaid tervisetooteid saad osta ka endale otse e-poest.  Kliki lihtsalt SIIA ja vali tooted välja.
*Biomarketist ostes lisandub soodushinnale ka kliendikaardisoodustus


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid