/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
28 veebruar
2016

Märtsis 25% soodsamalt: pesu puhtaks ja talvest väsinud organism tugevaks

Kevadkuul märtsis aitame sul turgutada talvest väsinud keha toitainerohke spirulinaga, pesta pesu keskkonnasõbralikult ja tervisele ohutult ainulaadsete Soneti pesuvahenditega, alustada hommikut krõbeda müsliga, anda seedimisele hoogu juurde organismi puhastava teega ning maitsestada toitu mineraalirikka kristallsoolaga. Need tooted ootavad sind nüüd tavapärasest 25% soodsamalt!
Clipperi puhastav tee 20 pk
Hind märtsis 2.40 EUR (tavahind 3.20 EUR)
Maitsev ja värskendav kofeiinivaba tee hibiskist, nõgesest, lagritsajuurest ja aaloest aitab kaasa ainevahetuse kiirendamisele ja organismi puhastumisele.


Naturya spirulina vetika pulber 200 g

Hind märtsis 12.11 EUR (tavahind 16.15 EUR)
Toitainetihe sini-rohevetikas spirulina sisaldab rikkalikult rauda, vitamiini B12, magneesiumi ja taimset valku. Annab rohkesti energiat, korrastab ainevahetust, on abiks stressirikkal perioodil, ühekülgse toitumise ja kõrgenenud toitainete vajaduse korral. Lisa päevas 10 grammi spirulinapulbrit smuutidele, küpsistele või energiabatoonidele. Kui väeka vetika omalaadne maitse tundub harjumatu, aitavad seda leevendada magusad ja hapud lisandid, näiteks banaan ja laim.

GSE Vertriebi spirulina vetika tabletid 240 tbl
Hind märtsis 16.88 EUR (tavahind 22.50 EUR)
Organismi kosutav toidulisand neile, kes eelistavad ammutada toitainerohkest spirulina vetikast vitamiine ja mineaalaineid mugavalt ja lihtsalt tableti kujul.

Bioenergie Himaalaja kristallsool 500 g
Hind märtsis 2.13 EUR (tavahind 2.84 EUR)
Looduslik mineraalainerikas kristallsool on tekkinud 250 miljoni aasta eest Himaalajas ning sisaldab kaltsiumi, kaaliumi, magneesiumi, joodi, tsinki, rauda jt. Toiduvalmistamise kõrval sobib hästi ka vannisoolaks või kehakoorijaks.


Crispy Foodi röstitud müsli kakaoga 375 g
Hind märtsis 3.19 EUR (tavahind 4.25 EUR)

Krõbe müsli kaera-, nisu- ja kookoshelvestest ning riisikrõpsudest annab päeva alustamiseks rohkesti energiat ja kiudaineid, mis täidavad kõhu pikaks ajaks.

Ökovital-Bär kummikommid 200 g
Hind märtsis 2.69 EUR (tavahind 3.59 EUR)
Kummikommidele annab maitse õuntest, sidrunitest, apelsinist, vaarikatest, ananassist ja mustadest sõstardest valminud mahl ning värvi saavad kommid puuvilja- ja taimetõmmistest. Kommid ei sisalda kunstlikke lisaaineid.

Soneti pesupulber 2,4 kg
Hind märtsis 12.04 EUR (tavahind 16.05 EUR)

Sobib kõikide värviliste ja valgete puuvillasest, linasest ja sünteetilisest materjalist rõivaste pesemiseks. Loodusliku pesupulbri peamine koostisaine on kõige loomulikum puhastusvahend - puhas taimeõlidest valmistatud seep.


Soneti vedel pesuvahend 2 l
Hind märtsis 9.07 EUR (tavahind 12.09 EUR)
Sobib kõikide värviliste ja valgete puuvillasest, linasest ja sünteetilisest materjalist rõivaste pesemiseks. Pesuvahendi koostises olevad suhkru baasil valmistatud pindaktiivsed ained ja kookosõli alkoholisulfaat lagunevad sama kergesti kui seep, on õrnad nahale ning pesevad hästi ükskõik kui karedas vees. Seepärast sobib Soneti vedel pesuvahend iseäranis hästi kareda vee korral.

Soneti vedel pesuvahend värvilisele pesule 1,5 l
Hind märtsis 7.09 EUR (tavahind 9.45 EUR)
Sobib kõikide puuvillasest, linasest ja sünteetilisest materjalist rõivaste pesemiseks. Väga tõhus pesemiseks madalatel temperatuuridel. Peseb rõivad tänu taimsele maheseebile ja suhkru baasil valmistatud pindaktiivsetele ainetele õrnalt ja tõhusalt ning sobib vee igasuguse kareduse korral. Veepehmendit ei ole vaja enam lisada. Pesuvahend on valmistatud taimeõliseebist ja eeterlikest õlidest, mis on saadud 100% mahedalt ja metsikult kasvanud taimedest.
Fotod: Biomarket 
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid