/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 september
2014

Luksuslikult roose: Dr. Hauschka roosi päevakreem nüüd veelgi täiuslikuma koostisega

Dr. Hauschka kõige populaarsem toode maailmas, mõne aasta pärast poolesajandat juubelit tähistav roosi päevakreem on saanud koostise, milles roose varasemast veelgi luksuslikumalt. 
Seda nii uudse ning nahale rahu toova Damaskuse roosi kroonlehtede vee kui kallihinnalise eeterliku õli näol, mida endisest külluslikumas koguses. Uue koostisainena tervitab ka karnauubavaha, mis pakub nahale ohtralt kaitset – hindamatu omadus talvekülmas.

Meie igihaljast klassikust on võlutud nii Hollywoodi staarid kui professionaalid moe-, filmi-, foto- ja teatrimaailmast. Jennifer Lopez, Jessica Alba, Marion Cotillard, Rachel McAdams, Kate Moss on vaid mõned nimed. Loomulikult on kreemil sõpru ka meie oma tegijate seas – olgu siis Tallinn Dollsi loovjuht ja moedisainer Mari Martin või Dr. Hauschka partneriks oleva Tallinna Linnateatri vanemgrimeerija Anu Konze.

Dr. Hauschka loomisest 1967. aastal valikus olnud kreem jagab kaitset, kosutust, pehmust, jaksu, küllastab niiskusega, tugevdab, tasakaalustab nahatalitlust ning utsitab tegudele nahas peituva tervendava väe. Sobib ta normaalsele, kuivale, tundlikule, ärritunud, väsinud, punetavale ja laienenud kapillaaridega nahale, imikutest ja vanaemadest rääkimata.

Roosi päevakreemist loe lähemalt Dr. Hauschka veebilehelt


Foto: Dr. Hauschka

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid