/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
06 mai
2019

Kodu puhtaks keskkonnasõbralikult

Kevadpäike näitab armutult kätte kohad, mis küürimist ootavad. Nüüd pole muud, kui valida sobivad töövahendid ja asja kallale asuda. Appi on paslik valida loodustooted, mis hoolivad meie tervisest ja keskkonnast. Just selline tootja on Sonett Saksamaalt.  Nii koduturul kui rahvusvaheliselt armastatud ning tunnustatud tooted on ühtaegu keskkonnasõbalikud ja väga tõhusad ning sobivad kasutamiseks nii köögis kui vannitoas. Mais pakume Soneti kodupuhastusvahendeid 15% soodsama hinnaga.

Looduslik kodupuhastus on keskkonnasõbralik ja tõhus

Meie pikaajaline koostööpartner Sonett on üks esimesi looduslike pesu- ja puhastusvahendite tootjaid Euroopas. Tänaseks valdkonna juhtiv tootja pakub keskkonnasõbralikke ja seejuures väga tõhusaid lahendusi juba üle 40 aasta. Ettevõte sündis Lõuna-Saksamaal mõeldes veele kui elu allikale. Tavalistes puhastusvahendites kasutatavad kloor, ensüümid, fosfaadid ja sünteetilised tensiidid jõuavad koos veega vähemal või suuremal määral tagasi loodusesse, kahjustades pinnast ning põhjavett. Panustamaks puhtamasse elukeskkonda ning hoidmaks veevarusid, võttis Sonett südameasjaks loodusega harmoonias valmistatavad puhastus- ja pesuvahendid, mis on täielikult biolagunevad ning ohutud nii tervisele kui keskkonnale.

Lisaks mahetooteid märgistavatele sertifikaatidele Ecocontrol ja Ecogarantie on Sonett välja teeninud ka CSE (Certified Sustainable Economics) sertifikaadi, mis tunnustab ettevõtte sotsiaalset ja eetilist jätkusuutlikust. Soneti tootmisüksuses töötavad pakendamise juures tehase lähedal asuva Camphilli keskuse erivajadustega elanikud. Samuti on missioonitundega tegijad rajanud mittetulundusühingu, mis toetab veega seotud teadusuuringud.

Vesi on peamine

Kui mõelda, siis on ju vesi esmane puhastusvahend ja kõik muu on puhastustootes täienduseks. Sellest lähtudes täiendab Sonett energiseeritud vett 100% looduslike, kontrollitud mahepõllumajandusest pärit koostisosadega. Ensüümide, geenmuundatud koostisosade, sünteetiliste tensiidide, värvi,- ja lõhnaainete, säilitus- ja pleegitusainete, kloori ja nanotehnoloogia asemel töötavad Soneti puhastusvahendites suhkrutensiidid, mineraalid (sooda ja ränihapete soolad), taimsest toorainest kääritatud etanool, oliivi-, rapsi-, päevalille- ja kookosõli, shea-või ning eeterlikud õlid, kindlustamaks, et looduslikku ringlusesse tagasi liikuv vesi ei oleks saastatud keskkonnale kahjulike ühenditega.


* Kontsentreeritud puhastusvahend apelsiniõliga 
Eemaldab rasva- ja õliplekid ilma pindu kahjustamata. Sobib kõikidele pestavatele ja veekindlatele pindadele. Toode on eriti nahasõbralik.
Hind mais 3.90 EUR, hind püsikliendile 3.63 EUR (tavahind 4.59 EUR)

* Desinfitseerimisvahend pihustiga
Puhas taimne desinfitseerimisvahend. Alkohol ja looduslikud eeterlikud õlid hävitavad tõhusalt seened ja bakterid, nagu salmonella ja kolibaker, tõhus ka gripi- ja nanoviiruste vastu. Sobib tööpindade ja -vahendite ning köögi, vannitoa ja tualeti desinfitseerimiseks.
500 ml pihustiga hind mais 7.52 EUR, hind püsikliendile 7.00 EUR (tavahind  8.85 EUR)
1 L hind mais 10.92 EUR, hind püsikliendile 10.16 EUR (tavahind 12.85 EUR)

* Katlakivieemaldaja 
Eemaldab katlakivi pesu- ja nõudepesumasinast, kohvimasinast, kiirkeetjast, filtritest jms. Sobib tugeva katlakivi eemaldamiseks kraanidelt, kraanikaussidest ja kahhelkividelt. Ära kasuta kaltsiumit sisaldavatel pindadel nagu marmor, alabaster või betoon!
1 L hind mais 4.08 EUR, hind püsikliendile 3.79 EUR (tavahind 4.80 EUR)

* Klaasipuhastusvahend pihustiga 
Puhastab klaaspinnad ja peeglid, ei jäta kuivades triipening on värske ja meeldiva lõhnaga. Eemaldab auto tuuleklaasilt tõhusalt ka putukate jäljed. 
500 ml hind mais 4.33 EUR, hind püsikliendile 4.02 EUR (tavahind 5.09 EUR)

1 L hind mais 6.12 EUR, hind püsikliendile 5.69 EUR (tavahind 7.20 EUR)

* Küürimispulber 
Tõhus ja ökonoomne vahend raskesti eemaldatavate plekkide puhastamiseks kraanikaussidelt, tualettidest, dušikabiinidest ja roostevabast terasest pindadelt. Sobib ka ahjuplaatide, põhjakõrbenud pottide ja keraamiliste pliitide puhastamiseks. Teeb oma töö pinda kriimustamata ning eemaldab ka kerged kaltsiumijäägid.
450 g hind mais 3.56 EUR, hind püsikliendile 3.31 EUR (tavahind 4.19 EUR)

* Küürimisvahend 
Sobib roostevabade teras-, email- ja plastpindade ning keraamiliste pliitide puhastamiseks. Sobib hästi, kui eelistad vedelat küürimisvahendit pulbrile. 
500 ml hind mais  3.56 EUR, hind püsikliendile 3.31 EUR (tavahind 4.19 EUR)

* Vannitoa puhastusvahend 
Eemaldab kiirelt ja tõhusalt mustuse ning katlakivi roostevabadelt teraspinddelt, dušikabiinist, vannist ja kahhelpindadelt.
500 ml hind mais 4.84 EUR, hind püsikliendile 4.50 EUR (tavahind 5.69 EUR)
1 L hind mais 6.96 EUR, hind püsikliendile 6.47 EUR (tavahind 8.19 EUR)

* WC puhastusvahend 
Sisaldab seedri- ja tstronellaõli. Eemaldab põhjalikult plekid, uriini- ja lubjajäägid. Tänu tihkele koostisele kleepub tualetipoti seintele, puhastades tõhusalt.
750 ml hind mais 3.56 EUR, hind püsikliendile 3.31 EUR (tavahind 4.19 EUR)

* Üldine puhastusvahend 
Leebe ja nahasõbralik, kontsentreeritud universaalne vahend põrandate, vannitoa, köögi, tööruumide ja autode puhastamiseks.
0,5 L hind mais 3.56 EUR, hind püsikliendile 3.31 EUR (tavahind 4.19 EUR)
0,5 L neutraalne hind mais 3.56 EUR, hind püsikliendile 3.31 EUR (tavahind 4.19 EUR)

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid