/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 juuli
2016

Juulis on meil sulle põnevaid pakkumisi!

Sel kuul saad Biomarketis 15% soodsamalt kustutada janu Kulau kookosvee ning Whole Earth’i karastusjookidega, kostitada külalisi Hollala leedriõiesiirupise vahuveinikokteiliga, valmistada maitsvaid suupisteid Tartexi taimsete pasteetide ja Whole Earthi  maapähklivõietega, krõbistada Allose ja Pagar Võtaks kreekereid ja näkileibu, täiendada suppe ja pajaroogasid Natur Compagnie puljongitoodetega, maitsestada roogasid Lebensbaumi vürtsisooladega ning peale kõike seda kena söömaaega pesta nõud puhtaks Soneti loodussõbralike nõudepesuvahenditega. Astu läbi, ootame sind kaheksas kaupluses üle Eesti! 

Juuli, janune kuu... Päike, palavus, rannapäevad, spordiüritused ja aiatööd, kõik need suvised tegevused panevad varem või hiljem käe sirutama millegi karastava ja janu kustutava järele. Biomarket pistab sel kuul sulle ühte kätte tervislikud Kulau kookosveed ja teise Whole Earth karastavad limonaadid, mõlemad ühtviisi mahedad, valmistatud ilma kunstlike värv-, lõhna ja maitseaineteta.
Loe edasi meie blogist:

Suvi soosib lihtsaid ampse ja kergeid kõhutäisi, seepärast oleme sulle juulikuuks kokku pannud kena valiku võileivakatteid ja üht-teist sellistki, mille peale neid pasteete ja võideid määrida. Tartexi taimsed pasteedid, Whole Earth maapähklivõided, Allose vahvlid ja näkileivad ning Pagar Võtaks rukkikreekerid pakuvad linnupetet ja õhtuoodet, rikkumata isu ja koormamata kõhtu. Loe edasi meie blogist:


Pühendunud toiduvalmistaja sõnavaras asub puljongikuubik küllap põlualuste toorainete lahtris. Ilmaasjata, sest mitte kõik puljongikuubikud ja –pulbrid ei ole ühtmoodi patused. Mis saaks kiirustaval kokkajal olla näiteks kunstlikest värvi- ja lõhnaainetest, palmiõlist ning maitsetugevdajatest prii toiduabilise vastu? Natur Compagnie mahedad mugavustooted aitavad, kui ajapuudusest hoolimata maitses järeleandmisi teha ei soovi. Loe edasi meie blogist:

Kättpidi soojas pesuvees lobistades või nõudepesumasinat täites on meil siht selge – nõud saagu puhtaks. Vett kulub nii palju kui vaja, niisamuti käib nõudepesuvahendi pudel muudkui kraanikausi vahet. Vesi puhastab, turgutab, kirgastab, aga mis saab veest peale selle kasutamist majapidamistöödes?
Kui kasutad Soneti vahendeid, saad nõud säravaks ja jätad puhtaks ka looduse. 
Loe edasi meie blogist:

Hollala leedriõiesiirup - mahe magustaja
Sumedas suveöös säravad keset vana taluõue leedripõõsaste mahevalged õiekobarad, justkui kutsudes end korjama, et talveõhtuksneed magusad mälestused tallele panna. Jäta see õrn õievaht pealegi põõsastele, sest meil on sulle parem pakkumine - Hollala Demeter leedriõiesiirup. Loe edasi meie blogist:

Lebensbaumi vürtsisoolad - poolt tööd tehtud!
Vürtsid on lihtsaim viis reisida - noaotsatäis tšillit ja oledki omadega Aasias, näpuotsake kurkumit ja lendad edasi Indiasse, ning seda kõike turvaliselt oma koduses köögis ja söögilaua taga. Teinekord on aga toiduvalmistamisega nii tuli takus, et vürtsidega ümbermaailmareisi mängimiseks aega ei jagu. sellisel juhul töttavad appi Lebensbaumi vürtsisoolad, milles maitsete segamise töö on sinu eest juba ära tehtud. Loe edasi meie blogist:

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid