/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 detsember
2019

Ilu- ja aroomiküllased jõulukingitused

Heida pilk kingivihjetele ja jõulumeeleolu loovatele soovitustele, mis hoolivad nii kehast, hingest, meelest ja tervisest kui ka looduse puhtusest ja kestmajäämisest. Saksa loodus- ja mahetoodete tipptegijad ning meie klientide suured lemmikud Dr. Hauschka ja Primavera pakuvad ohtralt ideesid jõulurõõmu loomiseks ja nautimiseks.
Dr. Hauschka kingikarp kehahooldustoodetest hellitab siidiselt, turgutab lõhnavalt ja värskendab särtsakalt. Komplektis on 50-aastase ajaloo ja kogemustepagasiga looduskosmeetika rajaja kõige populaarsemad kehaõlid (roosi, turba-lavendli, sidruni-sidrunheina) 30 ml pudelites ning spetsiaalselt selle kingikarbi jaoks valminud lavendliseep (100 g).
Hind 27.00.
Dr. Hauschka kingikarp kätehooldustoodetest silub sametiselt, kosutab sügavalt, niisutab tõhusalt, kaitseb kauaks ja imendub viivuga. Komplektis on kätekreem (30 ml), neemipuu küüneõli (18 ml) ja spetsiaalselt selle kingikarbi jaoks valminud küünepoleerija.
Hind 25.00.
Dr. Hauschka kingikarp silmameigitoodetest tihendab ilmekalt, puhastab hoolitsevalt ja koolutab kütkestavalt. Komplektis on must tihendav ripsmetušš (8 ml), silmameigieemaldaja (18 ml) ja spetsiaalselt selle kingikarbi jaoks valminud ripsmekoolutaja.
Hind 29.00.
Dr. Hauschka luksuslikud nahapesijad on uudne lähenemine igapäevastele veeprotseduuridele. Siidine vaht, tavalistest dušitoodetest tunduvalt rikkalikum ja nahka niisutavam koostis ning erilised aroomikooslused pakuvad kehakümbluseks või kätepesuks nautimisväärseid hetki. Ühena vähestest looduskosmeetika brändidest maailmas on Dr. Hauschka tootjatehasel WALA oma lõhnanina ehk parfümeer Jörg Zimmermann, kes uuele duši-ja kätegeelile ning palsamile ehedatest looduslikest eeterlikest õlidest lõhnad on komponeerinud. Mõlemad aroomibuketid avanevad täiuslikult just naha ja sooja veega kokku puutudes, mil eeterlikud õlid ja lõhnaessentsid oma aroomi ning looduse hoolitseva väe valla saavad päästa. Luksusliku olemusega sisu on keskkonnasõbralikus pakendis - need pudelid on valmistatud ümberöödeldud piimapudelitest ja -pakkidest.
Müügile on jõudnud mägimänni-meresoola duši ja kätegeel (200 ml) ning aasalillede-kardemoni duši- ja kätepalsam (200 ml).
Hind 24.90.
Enam kui 30 aastat kogemust, kõrged nõudmised toorainete kvaliteedile ja jätkusuutlikule tootmisele on toonud looduslike eeterlike õlide ja kosmeetika tootjale Primavera mitmeid kordi Saksa kõige rohelisema brändi tiitli. Lõhnameel on tihedas seoses mälestustega ja loodame, et Primavera ehedad jõululõhnad aitavad luua kestvaid meenutusi selle aasta jõuluajast.

Primavera kingikomplekt "Rahulikku und!"
lõõgastab päevastest toimetustest stressipaines meelt ja toob sügava une. Komplektis on lavendlilõhnaline padjasprei (30 ml) ja pehmest mahepuuvillast magamismask.
Hind 19.90.
Primavera kingikomplekt "Häid jõule!" loob jõulumeeleolu. Komplektis on mandariini-nelgi eeterlik õli (5 ml) ja puidust kuuseehe - tilguta kuusekaunistusele 3-5 tilka eeterlikku õli ja naudi.
Hind 11.90.


Primavera jõululõhnaline eeterlike õlide kollektsioon tutvustab nelja erinevat aroomikombinatsiooni. 5 ml pudelikestes on kõrge kvaliteediga 100% looduslikud, mahe- ja demeter-märgiga eeterlikud õlid. Proovi järele, kas meelt mööda on magusam või vürtsikam jõululõhn. Kasutada sobib eeterikke õlisid näiteks lõhnalambis, spetsiaalses elektritoitega difuuseris, tilgutades paar piiska lõhnakivile või puidust alusele. 
Hind 9.50.


Primavera jõululõhnaline ruumilõhnastajate kollektsioon pakub mugava viisi eeterlike õlide kasutamiseks - ühtegi abivahendit ei ole tarvis, pihusta vaid mõned korrad ja meeleolu loov aroom levib ruumis kiiresti. Pihus sobib suurepäraselt ka näiteks  tualetilõhnastajaks. Kollektsioonis on neli pihust, mille hulgast leiab sobiva igaüks: on nii vürtsikat-puidust, kui ka tsitruselist ja magusamapoolseid aroomikooslusi.
Hind 9.50.

Lõhnakivid on väikesed dekoratiivsed abivahendid eeterliku õli kasutamiseks. Tilguta kivile mõned piisad oma lemmikõli ja naudi. Aroom levib kuni paari meetri kaugusele ja nii sobib lõhnakivi hästi näiteks kontorilauale või magamistuppa. 
Hind 5.90 mini lõhnakivi, 9.50 lõhnakivi Energiaspiraal

Komplektis Tsitruslõhnad (3 x 5 ml) on greibi, apelsini ja sidruni eeterlikud õlid. Jahedal ja pimedal ajal on tsitrusearoomid eestlastele eriti meeltmööda ja pole ka ime, sest päikeseenergiast, värskusest ja reipusest tulvil lõhnad on tõepoolest suureks abiks rõõmu ja erksuse toetamisel. Kasuta eeterlikku õli lõhnalambis, spetsiaalses elektritoitega difuuseris või lõhnakivil. Pane tähele, et nahal kasutamiseks tuleb eeterlikku õlis segada baasõli hulka. Selleks on Primavera valikus terve rida mahekvaliteediga külmpressitud taimseid õlisid.
Hind 15.90.
Komplektis Lõhnav koduapteek (3 x 5 ml) on lavendli, piparmündi ja teepuu eeterlikud õlid.  Kasuta eeterlikku õli lõhnalambis, spetsiaalses elektritoitega difuuseris või lõhnakivil. Pane tähele, et nahal kasutamiseks tuleb eeterlikku õlis segada baasõli hulka. Selleks on Primavera valikus terve rida mahekvaliteediga külmpressitud taimseid õlisid. Vaid väga väheseid eeterlikke õlisid võib kasutada otse nahale. Näiteks teepuu õli sobib tänu antibakteriaalsetele omadustele paikseks vistrike hooldamiseks.
Hind 18.90.
Saunaõlide proovikomplekt (3 x 10 ml) on suurepärane kingitus saunasõbrale. Törts kontsentraati veega lahjendatult kerisele ja aromaatne elamus annab saunakogemusele uue ilme. Komplektis on apelsini-ingveri, sidrunheina-seedri ja mee-lavendli kontsentraat.
Hind 11.90.
Primavera ingveri-sidrunheina seep (100 g) on õiglase kaubanduse põhimõtete alusel Bhutani sidrunheinakasvatajate kooperatiivi poolt traditsioonilisel viisil käsitsi valmistatud. See kooperatiiv on olnud Primavera partner juba aastaid ja koostöö annab võimaluse kogukonnal oma traditsioone jätkata ning oma töö eest õiglast tasu saada.
Hind 7.90.

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid