/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
18 märts
2014

Dr. Hauschka uus meigikollektsioon kutsub külluslikule rännakule värvide maailma

Kirglik lilla, kirgas roheline, melanhoolne sinine, joovastav roosa, kuldav aprikoos, nõiduslik liivakollane, jõuline marjapunane ja maine hallikaspruun – selline on Dr. Hauschka kevadsuvine meigikollektsioon, mis ootab kutsuvalt su sõrme ja pintslit.
Kevadel ihkab hing värve ja uusi elamusi. Dr. Hauschka uus meigikollektsioon Chorus pakub mõlemat küllaga. Choruse karbikeste sisu on tavatult julgevärviline – sellest vaatavad vastu liblikatiibade sillerdus, laululinnusulgede kirevus, lillede habras roosa, muru roheline pehmus ja liiva kuldne paitus.

Sarja kuus uustulnukat – põsepunatrio, kaks lauvärviduot, silmapliiatsi, huulepulga ja huuleläike – saad panna näol kõlama nii malbe ballaadi kui jõulise sümfooniana. Kõik sõltub su meeleolust ja valitud värvidest. Asu Chorusega külluslikule rännakule värvide ja muusika maailma!

Dr. Hauschka kuus uustulnukat

  • Matt ja sädelev põsepunatrio 

Selle kolme tooni – sädelevat nõiduslikku liivakollast, matti joovastavat roosat ja õrnalt sillerdavat jõulist marjapunast, tõmba pintslile soolo, duo või triona. Lisaks kaunistamisele kannab ruuž naha eest ka hoolt siidipulbri, koldrohu, nõiapuu, salvei ja musta teega.

  • Siidised lauvärviduod 

Nende uljad toonid lausa kutsuvad katsetama – sobita ansamblisse kirgas roheline ja kirglik lilla lauvärviduost 08 või melanhoolne sinine ja joovastav roosa lauvärviduost 09. Kanna neid laule ühe-, kahe-, kolmekaupa või suisa kvartetina – silmaiiris saab kirkaks ja silmaümbrus hoolitsust siidipulbri, koldrohu, nõiapuu ja musta tee väega.

  • Pehme silmapliiats 

Tänu oma ülimalt mõnusale koostisele on seda hallikaspruuni pliiatsit imelihtne ripsmejoonele tõmmata ja teises otsas oleva aplikaatoriga hajutada, pealegi õrnale silmaümbrusele kurja tegemata. Sellele mängivad kaasa hooldavad ja kaitsvad kanola-, maruula- ning teised taimeõlid, -vahad ja -tõmmised.

  • Rikkalik huulepulk 

Huuled on meigisümfoonia kulminatsioon, mis paneb jumestusele täiusliku punkti. Oma esmapilgul hillitsetud toonist hoolimata kütkestab meie uus huulepulk nr 18 kuldav aprikoos pilku ning kingib huultele ülimõnusa tunde. Selle eest kannavad hoolt mandel, aprikoos, jojoobi ja erinevad vahad.

  • Kreemine huuleläige 

Selle toon nr 07 kuldav aprikoos võõpab su musisuule elegantselt kuldse sädeluse – nagu oleks päike ise su huuli suudelnud. Kanna seda huulepulga peale või otse huultele. Kreemisuse saab huuleläige aprikoosilt, astelpajult, mangolt ja kandelillalt.

Dr. Hauschka ei pane toodete koostisaineid mitte kunagi kokku juhuslikult. Iga retsept on rätsepatööna välja nuputatud põhimõttel, et viimane kui üks komponent selles tooks oma kaaslastes välja parima ja toetaks üksteist. Uue kollektsiooni põnevate koostisainete kohta loe lähemalt meie trükivärskest kliendiajakirjast, mille saad võtta tasuta endale lähimast Biomarketist.


Fotod: Dr. Hauschka
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid