/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
22 september
2015

Dr. Hauschka uus lauvärvipalett aitab luua nii tagasihoidliku päevajumestuse kui muljetavaldava õhtumeigi

Luksuslik plaatinakarva karp tulvil inspiratsiooni, neli maist pruuni ja halli varjundit, siidiselt paitav tekstuur, rooside hõng ja üks eriline kaheotsaline pintsel... Selline on Dr. Hauschka menukaim lauvärvitoode – uues kuues ja piiratud koguses lauvärvipalett, mis aitab luua nii tagasihoidliku päevajumestuse kui muljetavaldava õhtumeigi ning toonida kauniks kulmukaared.

Elegantses plaatinakarva peegliga karbis on neli matti tooni – liivakollane 01, helepruun 02, pehme hall 03 ja antratsiithall 04. Nendega saab panna särama nii taeva- kui meresinise, nii pähkli- kui šokolaadipruuni, rääkimata hallidest ja rohelistest silmadest ning võluda ilmeid äärmusest äärmuseni, peaaegu märkamatuks jäävast loomulikust jumestusest kuni nõiduslike suitsusilmadeni.

Kes pelgab, et pole meikarina kõige vilunum, ärgu lasku nina üldse norgu. Lauvärvikarbiga kaasas olevas raamatukeses jagab nelja look`i – suitsusilma, loomuliku, igapäevase ja piduliku silmameigi – tegemiseks ning kulmude toonimiseks nippe Dr. Hauschka rahvusvaheline meigikunstnik Karim Sattar. Lisaks leiab karbist kahe otsaga pintsli, mille ümar pool on ideaalne laugude värvimiseks, viltune aga täpse joone tõmbamiseks ja kulmude maalimiseks.

Kurbusepisaraid ei tasu poetada ka tundlike silmade omanikel. Siidise tekstuuri ja poputava sisuga lauvärvid kingivad su kahele aardele nii varjundeid kui hella hoolt. Selle annavad siidipulber, hiina teepõõsa lehtede tõmmis, koldrohutõmmis ning virgiinia nõiapuu koore ja lehtede tõmmis. Värvitoonid tulevad aga looduslikust vilgukivist, raudoksiididest, titaandioksiidist ja ultramariinist.

Rohkem uudista nii uue lauvärvipaleti kui selle abil loodavate ilmete kohta sügistalvisele look`ile pühendatud erilehel Dr. Hauschka veebis

Dr. Hauschka esitlused ja konsultatsioonid septembris

Septembris tutvustavad uut lauvärvipaletti Tallinna ja Tartu Biomarketites Dr. Hauschka profid, samuti jagavad nad nahahooldusnõu ja seda täiesti tasuta. 

  • Kaubamaja Biomarketis: N 24.09 kell 16–19 ja E 28.09 kell 16–19 kosmeetik-jumestaja Margit Järva.
  • Solarise Biomarketis: R 25.09 kell 16–20 konsultant-jumestaja Martina Midrilin Mikfelt. 
  • Tartu Biomarketis: E 28.09 kell 15–18 konsultant Ivi Vaiksaar. 

Fotod: Dr. Hauschka

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid