/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
07 juuni
2018

Dr. Hauschka teeb reisikoti kergemaks

Kui ees seisab pikk nädalavahetus, tõttad trenni või reisile, seisad valiku eest, et mida kaasa võtta ja mida jätta. Küll on mugav, kui kosmeetikatooted on just sellises suuruses, et kompromisse ei pea tegema! Dr. Hauschka väikepakendid mahuvad nii väikesesse ridiküli kui püksitaskusse. Isegi siis, kui suundud lennureisile vaid käsipagasiga, saad kaasa võtta kõik vajamineva ega pea seepärast jätma maha raamatut või loobuma pudeli-tuubi suuruse pärast oma ilukraamist.

Väikeste asjade võlu

Et saaksid kogeda looduskosmeetika tipptegija nahahoolduskontseptsiooni mõju, on väikepakendid koondatud temaatilisteks komplektideks. Karbid on valmistatud ümbertöödeldud materjalist, komplektid on pakitud hoole ja armastusega käsitsi. Head ja tähendusrikast on tore ka jagada. Elu koosneb pisikestest asjadest. Dr. Hauschka proovi- ja reisikarbiga kingid hoolitsust, hooldust, hellitust ja kõike head, mis sul mõttes ja südames.

Proovi- ja reisikarp Dr. Hauschka lemmikutest – selles karbis kohtud looduskosmeetika teerajaja viie klassikuga näo puhastamiseks, toniseerimiseks ja hooldamiseks, samuti leiad siit huulepalsami ja kätekreemi. Need müügihitid sobivad nii naistele kui meestele.

Hind 19.50.

Proovi- ja reisikarp Dr. Hauschka uuendavatest ja pinguldavatest näohooldustoodetest – viis toodet päevaseks ja õhtuseks näohoolduseks tutvustavad uuendavat hooldussarja, mis toetab küpse naha loomulikku uuenemisprotsessi.

Hind 25.00.

Proovi- ja reisikarp rasusele ja ebapuhtale nahale – sellesse komplekti valitud tooted on mõeldud nahaseisundile, mis igatseb tasakaalu järele – naudi nahatalitlust korrastavat, sügavpuhastavat ja klaaristavat hooldust.

Hind 19.50.

Proovi- ja reisikarp õhtuseks näohoolduseks – tee tutvust eripärase õlivaba õhtuse hooldusrituaaliga, mis elavdab tõhusalt naha loomulikku uuenemist. Hommikune pilk peeglisse annab tunnistust, et tänu taastumist ergutavale hoolitsusele on nahk vähemalt sama hästi puhanud ja energiast tulvil kui sa ise.

Hind 17.90.

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid