/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
16 jaanuar
2014

Dr. Hauschka looduskosmeetika eripakkumine ja esitlused

Puhastamine on nahahoolduses kõige tähtsam toiming. Miks nii? Ülimalt lihtsal põhjusel – puhas nahk suudab enda eest ise hoolt kanda. Tihti peetakse puhastamist aga teisejärguliseks ning kulutatakse raha pigem toodetele, mis peaksid korrastama seda, mille me valesti puhastades ise vussi oleme ajanud.
Sinu nahk rõõmustab kindlasti, kui soovid pakkuda talle parimat igapäevast hoolitsust. Dr. Hauschka sõprade poolt puhastusgeeniuseks ristitud puhastuskreem on asendamatu igapäevane abimees, mis toetab naha loomulikku puhastumisprotsessi ning võlub jume terveks ja säravaks. 

Kaubamaja, Rocca al Mare ja Solarise Biomarketis on alates 15. jaanuarist müügil erikomplektid, milles on tavasuuruses puhastuskreemi kaaslaseks tasuta
30 ml formaardis puhastuspiim või näotoonik. 

Kaubamaja Biomarketis annab 21. jaanuaril kella 16-19 talviseks nahahoolduseks nõu kosmeetik Margit Järva. Dr. Hauschka konsultant Kristi Melts paitab kõikide soovijate käsi lõõgastava ja nahka turgutava kätemassaažiga Kaubamaja Biomarketis
16. jaanuaril kella 17-19 ning 17. jaanuaril ja 31. jaanuaril kella 16.30-19.

Solarise Biomarketis jagab 21., 23., 28. ja 30. jaanuaril kella 16–20 nõu ja paitab kõikide soovijate käsi kätemassaažiga Dr. Hauschka konsultant Martina Midrilin Mikfelt.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid