/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
14 mai
2015

Võta poest või sirvi veebis: Biomarketi väärt nõuannetest tulvil ajakiri viib suvisele lainele!

Kust jõuavad Biomarketisse Eesti ökotooted? Kuidas kasutab omakasvatatud õlikanepist valmistatud tooteid Tammejuure talu pererahvas ise? Miks on oluline tuua ellu rohkem rütme? Kuidas hoolitseda juuste eest nii, et need pakataksid tervisest? Millega niisutada beebi nahka? Kõigest sellest ja paljust muustki saad lugeda Biomarketi värskest suvistest meeleoludest kantud ajakirjast! 

Kuigi ilmataat kipub olema suvesoojusega veel pisut kitsi, ei ole suvi enam kaugel. Juba laksutab ööbik, toomingas levitab oma hurmavat aroomi ning sirelipõõsal pungitavad avanemist ootavad õienupud. Suvi on õhus! Nii on ka trükivärske Biomarketi ajakiri juba suvisel lainel ja viib sind mõtetega suvesse!

Ajakirjast saad ülevaate uutest toodetest, mida maikuus on Biomarketis rikkalikult. Veel saad lugeda universaalsest baklažaanist, headest rasvadest pungil avokaadost, inkade iidsest igapäevatoidust kinoast, erilise maitsenüansiga salatiõlidest, värskendavast kookosveest ja mitmekülgsest leedrisiirupist.

Juttu tuleb ka särtsakatest suveveinidest, seedeensüümidest ja lihaspingeid leevendavast magneesiumist, Dr. Hauschka uuest ööseerumist ja uuenenud higitaltsutajatest, suvel asendamatutest eeterlikest õlidest ja muustki.

Biomarketi ajakiri on kasulik lugemine, millega soovime tutvustada ökotooteid ja nende tootjaid ning anda häid nõuandeid toodete kasutamiseks. Seda sellepärast, et mahetoodete taga on palju põnevat - oma tööd hingega tegevad tootjad ning huvitavad ja südamlikud lood, mis kaupluses riiulilt välja ei paista. 

Paberkujul ajakirja saad võtta tasuta sulle lähimast Biomarketi kauplusest. Veebis saad ajakirja sirvida Biomarketi Issuu keskkonnas. Mõnusat lugemist!

Foto: Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid