/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
07 november
2016

Biomarketi uuenenud loodusapteekidest leiad tervisele tuge ja turgutust

Lisaks ökoloogilistele toidu-, esmatarbe- ning ilutoodetele on Biomarket alati tahtnud oma klientidele pakkuda looduslähedasi tervisetooteid ning nüüd oleme astunud siin ühe sammu edasi. Meie loodusapteegi riiulid on saanud tubli täiendust ning oleme muutnud õige toote ülesleidmise teemaviitade abil lihtsamaks.

Meie uuenenud valik ootab Sind igas Biomarketi kaupluses üle Eesti. Loodusapteegi lihtsalt ja loogiliselt riiulijaotuselt leiad turgutust nii naise, mehe kui lapse tervisele, seedimisele, immuunsüsteemile ning luudele-liigestele. Niisamuti toetavad loodusapteegi tooted organismi elujõudu, energiataset ning stressiga toimetulekut, pakuvad abi intiimsuse ja seksuaalsuse teemadel ning aitavad teha looduslikke valikuid vitamiinide, mineraalainete ja omega õlide osas.
Kõik Biomarketi loodusapteegi valikus olevad toidulisandid ja väetoidud on võimalikult looduslikud ja paljud neist tähistatud ka ökomärgistusega. Ökomärgistusega saavad olla mahedalt kasvanud ja toodetud taimsed tooted, ökomärki ei saa alati aga omistada vitamiinidele ja mineraalainetele. Niisamuti on loodusapteegi sortimenti valitud toidulisandid võimalikult puhta ja lihtsa koostisega, vältides maksa koormavaid, tundlikkust või muid probleeme tekitavaid lisaaineid.
Biomarketi loodusapteekidest leiad järgmisi toidulisandite ja väetoitude kaubamärke: Viridian, Natures Aid, GSE, Pukka, Pilze Wohlrab, Biolatte, Bioenergie, Green Origins, Emile Noel jpm.
Novembrikuu valitud päevadel on Kaubamaja Biomarketis nõu andmas meie loodusapteegi asjatundja, Biomarketi koolitusjuht Ave Oit. Astu julgelt ligi, tutvu uue valikuga ning leia oma küsimustele vastus!

Biomarketi koolitusjuhi Ave Oidi konsultatsiooniajad Kaubamaja Biomarketi loodusapteegis:

E 7. nov kell 15.30-18.00
K 9. nov kell 15.00-17.30
E 14. nov kell 15.30-18.00
K 16. nov kell 15.00-17.30
E 28. nov kell 15.30-18.00
K 30. nov kell 15.00-17.30

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid