/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
16 märts
2015

Biomarketi uues ajakirjas tervitame kevadet!

Mis teeb kanad õnnelikuks? Kas oliiviõliga võib praadida? Milline tee sobib toidu kõrvale? Mis aitaks saada küüned terveks ja ilusaks? Kuidas beebit pesta ja vannitada? Kuidas on seotud rütmid, antroposoofiline meditsiin ja Dr. Hauschka looduskosmeetika? Nendele ja veel paljudele küsimustele leiad vastused meie värskest ajakirjast, mille saad võtta Biomarketi kauplustest kaasa tasuta!
Biomarketi värskes ajakirjas tervitame kevadet! Jagame nippe, kuidas toetada keha kevadpuhastust looduse väega ning hoolitseda tujukaks muutunud näonaha eest, kuidas ergutada keha kuivharjamisega vabanema tselluliidist ning millised eeterlikud õlid sobivad hästi kevadise värskenduskuuri toetuseks.

Veel saad käesoleval rukkiaastal lugeda lähemalt eestlaste leivaviljast rukkist, kevadistest vitamiinipommidest idanditest ning kuidas neid ise kodus idandada, kõige ehedamast šokolaadist toorkakaost, biodünaamilistest Austria veinidest, Võnnu mahetalus askeldavatest õnnelikest kanadest ja neljast kukest ning Eestis uuskasutuse edendamisega tegeleva Uuskasutuskeskuse tegemistest.

Tule võta uus ajakiri tasuta sulle lähimast Biomarketist Tallinnas, Tartus või Pärnus! Ilusat kevade algust Biomarketi ajakirja seltsis ja head lugemist!


Foto: Biomarket

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid