/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
03 aprill
2016

Biomarketi beebitoitude riiulitel seadis koha sisse üle 25 uue ja põneva toote

Et väikesed särasilmad saaksid kasvamiseks jaksu puhtast mahetoidust, täiendasime oma beebitoitude valikut kahe tootesarjaga. Üle 25 uue, maitsva ja põneva toote mugavas tuubis ootab nüüd Biomarketis pisikesi toidukriitikuid.
Oleme Biomarketis seda meelt, et kõige maitsvam ja tervislikum on puhtalt kasvatatud ja toodetud mahetoit. Eriti oluline on see laste jaoks, kelle organism alles kasvab ja areneb ning vajab kunstlike värv-, lõhna-, säilitus- ja maitseainete asemel vitamiine, mineraalaineid ja muid olulisi toitaineid kõige puhtamal kujul.

Et Biomarketi valikust leiaks endale midagi sobivaks ja maitsvaks kõhutäiteks iga väikelaps, tegime oma beebitoitude riiulile kauplustes rohkem ruumi ning sättisime neile ritta kaks uut tootesarja – Good Gout ja Babease.


Babease beebitoitude sarja retseptid on koostanud briti tippkokk Tom Redwood ning need toidud on tavapärasest põnevamad ja erilisemad. Näiteks on Babease esimene beebitoitude sari, milles kasutatakse kookosvett. Veel sisaldavad sarja toidud lehtkapsast, kikerherneid, kookosõli, pastinaaki, läätsi, kinoad, apteegitilli ja maitsetaimi, mis on küll tervislikud, kuid mida beebitoitudest üldiselt ei leia. 


Prantsusmaalt pärinevas beebitoitude sarjas Good Gout on paljud püreed ühe koostisainega ja siidise konsistentsiga ning seetõttu sobivad need ideaalselt beebile esimeseks tutvuseks lisatoiduga. Juhul kui mõni beebitoitudes sisalduv toiduaine kutsub lastel esile allergia, soovitavadki toitude valmistajad kasutada monopüreesid ehk võimalikult vähe koostisaineid sisaldavaid tooteid.

Good Goati valikus on ka köögiviljadega riisivahvlid, mida meeldib lastele närida kindlasti hammaste tuleku perioodil. Nii Babease kui Good Gouti beebitoidud on pakendatud tuubidesse, mida on mugav kaasa võtta ning lapsel endal lutsida.


Lisaks kahele uuele sarjale on meie valikus jätkuvalt Saksamaal valmivad Sunvali beebitoidud. Sunvali retseptid on välja töötatud koostöös toitumisteadlaste, lastearstide, ämmaemandate ja muidugi pühendunud emadega.

Kõigi Biomarketi beebitoitude tooraine on ökoloogiliselt puhas, tänu sellele on ka toidud kergesti seeditavad. Mõistagi ei ole toitudele ei ole lisatud suhkrut, soola, kunstlikke magus-, lõhna-, värv-, säilitus- ega muid lisaaineid. 
Fotod: Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid