/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
31 märts
2016

Aprillis 25% soodsamalt: tõhusad taastajad sportijatele

Aprillis, mis on tuntud ka mahla- ja pungade puhkemise kuuna, pakume 25% soodsamalt maitsvaid suupisteid, kohvi ja kookosvett, oomega-3-rasvhapete ammutamiseks toiduõli, sisemise rahu ja sportijatele olulise mineraali magneesiumi tooteid geelina ja jalavannideks ning nahahoolduseks jojoobiõli. 
Lubsi kookose puuviljabatoon 40 g,  Lubsi mustika puuviljabatoon 30 g ja  Allose granaatõuna puuviljabatoon 40 g
Hind aprillis 1.04 EUR (tavahind 1.38 EUR)
Batoonidesse kogutud puuviljad ja marjad on kasvanud mahedalt ning korjatud just siis, kui need on kõige küpsemad ja mahlasemad. Nii sisaldavad batoonid rohkesti vitamiine ning sobivad maitsvaks ja tervislikuks vahepalaks. Rikkalikult toitvad batoonid sobivad ka sportimise vahepeal ampsamiseks, aidates võidelda väsimusega, andes jõudu ning leevendades magusaisu tõhusalt, kuid tervislikult.


Pagar Võtaksi kookoshelbeküpsised 100 g
Hind aprillis 2 EUR (tavahind 2.90 EUR)
Ökopagarikoja Pagar Võtaks agarad pagarid on puhta tooraine usku ehk kasutavad oma toodetes ainult mahepõllunduslikult kasvatatud koostisaineid ning hoiduvad kindlasti sünteetilistest värvi-, lõhna- ja säilitusainetest. Puhtaid ja koduseid maitseid pakutakse koostise arvelt koonerdamata!

Mount Hageni jahvatatud kohv 500 g
Hind aprillis 7.46 EUR (tavahind 9.95 EUR)
Hoolikalt valitud ja käsitsi korjatud mägismaa ökoistanduste ubadest valmistatud kohv. Ettevaatlik röstimismeetod tagab kohvi hõrgu aroomi ja maitse. Parima maitsega jook valmib sellest filtermasinas või presskannus.

Kulau kookosvesi 1 l
Hind aprillis 3.86 EUR (tavahind 5.15 EUR)
Kookosvesi on noore kookospähkli sees olev vedelik, mis muutub pähkli küpsedes valgeks viljalihaks. Madala kalorsusega värskendav kookosvesi on ideaalne jook sportimise järel janu kustutamiseks, sest see on looduslikult isotooniline. Kookosvesi taastab organismis vedeliku tasakaalu kiiremini kui vesi ning annab olulisi mineraalaineid – kaaliumit, magneesiumit ja kaltsiumit – ning energiat. See on eriti vajalik pärast füüsilist pingutust ja higistamist. Mille poolest on kookosvesi nii kasulik ja sobib hästi spordijoogiks, loe meie blogist.


Emile Noëli oomega-3-õli linaseemneõliga 500 ml
Hind aprillis 5.51 EUR (tavahind 7.35 EUR)
Kõrge oomega-3-rasvhapete, E-vitamiini ja antioksüdantide sisaldusega esimese külmpressi õli sobib kasutamiseks salatikastmetes. Ei sobi kuumutamiseks.

Primavera jojoobi baasõli 100 ml
Hind aprillis 14.66 EUR (tavahind 19.55 EUR)
Universaalne igas mõttes – selline nahahooldus- ja massaažiõli on jojoobiõli, mis sobib tervele perele ning nii kuivale, rasusele kui ärritunud nahale. Jojoobiõlist on abi nii talvel kui suvel, sest see pakub looduslikku kaitset UV-kiirte eest ning pakub nahalerikkalikku niisutust. Ja vähe sellest – jojoobiõli sobib paitama nahka nii näol kui kehal ning maskina toitma ja niisutama kuivi ja katkevaid juukseid. Mitmekülgse jojoobiõli kasutusvõimalustest loe lähemalt meie blogist

Reedel Vara magneesiumigeel 150 g
Hind aprillis 3.59 EUR (tavahind 4.79 EUR)
Reedel Vara magneesiumkloriid jalavannideks 1 kg
Hind aprillis 6.75 EUR (tavahind 9 EUR)
Sisemise rahu mineraali magneesiumit saab kehale pakkuda toidulisandi asemel ka läbi naha – magneesiumisoola ehk magneesiumkloriidina. Selle kasutamise eeliseks on kiire ja hea imendumine. Esimest mõju võib vaevuste korral tunda juba mõne jalavanni või nädalase magneesiumiõli kasutamise järel. Magneesium on tõhus abiline ka sportijatele, andes jõudu ja energiat ning ennetades krampe. Magneesiumitoodete kasust ja kasutamisest loe lähemalt meie blogist

Fotod: Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid