/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
04 jaanuar
2016

12. veebruaril avame Mustamäe Biomarketi

Täites oma südamest tulevat missiooni muuta ökotooted Eestis kättesaadavaks, igapäevaseks ja loomulikuks, avame 12. veebruaril oma kaheksanda kaupluse – Mustamäe Biomarketi.
Uus kauplus leiab asukoha uhiuues Mustamäe Keskuses Tallinnas Tammsaare teel, täpsemalt aadressil Tammsaare tee 104a. Nii saavad ka Mustamäe elanikud osta peagi kodu lähedalt tervislikke ja loodussõbralikke mahetooteid.


Mustamäe keskus asub Tammsaare tee ääres, Sõpruse puiestee ja Mustamäe tee vahelisel alal ning pakub oma külastajatele palju enamat kui tavaline kaubanduskeskus. Suures meelelahutus- ja ostukeskuses leiavad meelepärast tegevust igas eas külastajad. Lisaks mitmetele toidukohtadele, kuue saaliga Apollo kobarkinole ja Eesti esimesele Lottemaa siseruumide teemapargile on keskuses veel Rimi toidupood, MyFitnessi spordiklubi ja palju kaupluseid. Uue Biomarketi leiad suurest keskusest üles Rimi toidupoe poolsest otsast. 

Uuest Biomarketist leiavad  mustamäelased kõik vajaliku nii igapäevaostudeks kui kingitusteks - mahepõllunduslikult kasvatatud ja valmistatud toidukaubad, looduskosmeetika ning looduslikud kodupuhastusvahendid. Avamise puhul ootavad külastajaid uues Biomarketi kaupluses mitmed head pakkumised! 

Tere tulemast 12. veebruaril külla uude Mustamäe Biomarketisse!


Fotod: Novarc Group AS ja Mustamäe keskus
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid