/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
31 august
2018

Klientide lemmikud septembris -20%

Sellel kuul leiad kliendipakkumiste kuukampaaniast palju mõnusaid vahepalu, millega algaval kooliaastal oma aju turgutada ja energia üleval hoida.

Oma lemmikud leiavad nii suured kui ka väikesed. Uuri lähemalt, mis meil sulle pakkuda on.
Selleks, et hommikud algaksid reipalt on meil septembris sooduses  Simon Levelti jahvatatud kohvi ja Lebensbaum viljakohv. Kohvi hinnad algavad 4,31* eurost 
Hommikusöögiks pakume teile septembris -20% soodustusega Antersdorferi maisihelbeid ja Allose müslit amarandi ja seemnetega. 

Tervisliku lõunasöögi tarbeks leiab soodusriiulilt veel riisi- ja kinoajahust spagette, huvitavaid pastasid firmalt ALB-Gold, Antersdoferi ümarateraga riisi, millest saab valmistada mõnusat risottot ning toitude elavdamiseks kurkumi,  Emile Noel kookos- ja seesamiõli ning seedriseemneid- ja õli. 
Kiireks vahepalaks lastele sobivad  hästi Mogli Smuutid ning kui päev venib pikaks pista endale alati kotti mõni puuviljabatoon. Sel kuul on meil teile neidki mõned -20% soodustusega.

Septembris ei unusta me ära maiasmokki, kelle aju nõuab pingeliste töö- või koolipäevade vahel ühte magusat ampsu. Kui juba maiustada, siis mahedalt, eks? 
Septembris leiad Biomarketist  Mukulaku lagritsad, Vivani šokolaadid, Hammermühle ja Pagar Võtaks küpsised, Allose halvaa, Bio4You lutsukommid ja valiku Lamuu jäätiseid -20% soodsamalt 


 *Hea teada, et kõigile soodushindadele lisandub ka veel 7% kliendikaardi soodustust.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid