/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
07 juuni
2018

Dr. Hauschka suvised lemmikud toovad värskust ja reipust

Palavad suvepäevad on veelgi toredamad, kui kuuma suveõhu hingust leevendavad värskendavad suvetooted. Dr. Hauschka on alanud suveks kokku pannud komplekti, milles igal tootel toniseeriv ja turgutav toime. 

Komplekt Dr. Hauschka suvelemmikutest toob värskust ja reipust. Mahepuuvillast kosmeetikakotis on käepärases suuruses tooted, mis sobivad kenasti reisikotti.  

* Üldine näotoonik 30 ml: värskendav ja naha niiskustasakaalu toetav toonik sobib nii naistele kui meestele. Pihusta puhtale nahale hommikuti ja õhtuti või päeva jooksul, kui nahk virgutavat niisutussõmu vajab.

* Rosmariinitoonik kätele ja jalgadele 30 ml: värskendab ja hooldab jalgu ja käsivarsi. Sobib eriti hästi paistetuse ja väsimuse leevendamiseks. Ergutav rosmariini aroom lööb pea selgeks, aga nagu looduslikele eeterlikele õlidele omane, ei jää nahale häirivalt pikaks ajaks.

* Naistepuna jalakreem 30 ml: imendub kiiresti ja niisutab tõhusalt ning sobib seepärast hästi kuivale jalanahale. Suurepärane kreem jalamassaažiks.

* Rosmariini jalakreem 10 ml: ennetab jalgade liigset higistamist ja ebameeldiva lõhna tekkimist. Siidipuuder ja riisitärklis seovad niiskust, salvei tõmmis tasakaalustab higistamist, rosmariini eeterlik õli värskendab nahka.

Hind 23.00.


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid